My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, August 26, 2009

Buka makan roti...huhuhuhu

hukhukhukhuk contest aku masuk nie aku tak menanggggg...takpe2 kojah, tue bukan rezeki aku...btw, congrats ye kak jivebumz...takpeeee bro, saya taknaklah adiah tuh...lagipun saya bukan pemenangnya...hehehehe

adehhh ponat...dahla jalan kaki nun dari station lrt tuh...

hurm, semalam buka pose aku makan roti sajork...apakah??frust menonggeng nyer pasal...assignment aku g nyorok kat mana ntah!aduhhh, tak pasal2 terpaksa buat balik...hilang mood aku nak bukak pose makan nasik secara tamak...hahaha tapi camne nie?dahla before pose aku dah turun 2kg...pas puasa nanti??tengok2 tinggal tulang je aku nie...muahahahaha tapi agak2 la tak makan langsung kan...sahur tadi kol 4 lbh pagi melantak gak la aku...

ari isnin baru2 nie aku bukak pose memang heavennnnnnn...harga pun heavennnnnnn gaks!hahahaha tompat?di kg baru sekali ngan classmate aku...ate ari isnin kelas aku sampai ke petang...ohhh, ari isnin aritu baru aku balik hostel (kes excident tue la)...sampai2 kelas je, classmate aku dok tanya2...

A: nape muka ko pucat je arini?
B: nape ko macam sakit je arini?
kojah: aku excident wei...tgk je gambar nie...gambar menceritakan segalanya...takpun korang g tgk kat blog aku...

ha, bukak pose tuh sorang kena RM25 weiii...maghaikkkkkk giler!masing2 dah pandang memandang dah...hahahaha total dalam RM200 untuk 8 orang makan...kalau ari2 bukak pose kat luar, mau tinggal daun2 kering je dalam purse aku...hukhukhuk

camne haaaaaa??dahla kurang makan, jalan kaki...agak2 aku mintak moto nak bawak g campus dapat tak??tak pun beskal ke??

wuaaaaaaaaaaa, kereta dah tak bulehhhhhhhhhhhhh!

*esok ada test IE*



8 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

dah sehat ke mu kojah?

masviona said...

alahai siannya kat kojah makan roti jer bukak pose xper2 nnti ahad nih akak belanja kojah bukak pose ye.....so jadi kan kat mid valley kan

eddie dewanaga said...

don't give up kojah...

JIVEBUMZ said...

kojah jgn la sedey... tak pe lenkali kojah menang lak yer! meh kite kongsi adiah..hihih

laa makan roti jer mesti ramping jer karang nih..hihi

niesaHM said...

uik p makan katne sampai kena 25 hengget ? we ol pon pegi buka kat kg.baru gak kat restoran johan.

Dee said...

kojah..akaknyer tipon rosak..jd bila tukar sim kad kt tipon lain no hang xdak..xleh nk sms/call kojah..

sian kt ko..letih ye..sabarlah..nk buat camana..xpe kojah..nti2 bila confident mak ayah ko dh ok dorang bagilah..tp ko kena tjuk yg ko dh ok tau..hehehe..

*ayu* said...

ko dah ok lom ni jah?
allah hai..kesiannya..
sabar banyak2 k?

kojah said...

dear mummy,
skang dh sihat dh kak =)

dear masviona,
akak bnje??bestttnyer...alamak, malu la plak...*larikkkkk*

dear eddie,
thanx bro...

dear jivebumz,
akak, sy xsedih la...yela, bkn rezeki sy kan...hihi tue la, mau pasni angin tolak sy...huhu

dear niesaHM,
restaurant johan?ktne ek?kami bukak kt nam kang ke xsilap...

dear dee,
owhhh xpe2...nnti sy free sy kol akak n kita bukak pose sama2 ye...
kak, betol2...kena tunjuk sy ok n sy dh insaf yg pnting...haha

dear ayu,
dh ok dh kak...thanx kak =)

Page number