My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, August 11, 2009

Happy birthday my beloved brother!

eh2, aku tak lupe birthday abang aku tauuuu...cuma entry nie je lambat kuor...ate aku baru nak online...hoho

sehari sebelum besday abang aku:

bro: besday mu berapa hb?
kojah: laaaaa, besday jah pun tak tahu...pe la!
bro: konpius nie...6/2 or 16/2??
kojah: 16 february 198* (hahahaha aku gatal nak wat *)

motippppppppp dia msg aku??sengajaaaaaa la tuh...kononya nak bagi aku ingat besday dia keesokan harinya...apa ko ingat aku lupe besday ko??

wahhhhhh!!best2...abang aku dah start keje semalam...dapat gaji leh aku pau dia...woohoo!

bagan lalang jom!!

eh2, pe aku nak kasik present kat abang aku nih??kema, ko kasik duwet kat aku la...aku tlg belikan...bulehhhh? =P



4 comments:

*ayu* said...

happy bday to ur bro!!! :)

lily lotus said...

hepi besday abang! huehuehue...

Dee said...

happy birthday to kojah's abang..

kojah said...

thanx all...muah2!~

Page number