My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, August 11, 2009

Congrats my sis!we proud of u!~

wahhh, yang melibatkan family i, lajuuuu je aku nak update...hahaha

alaaa, family first la...dok gitu?

pasangan suami isteri yang menetap di terengganu nun jauh di sana...

ate kena la ikot suami kan kan kan...


pas akak + parents aku masuk dewan, aku ngan BIL misi mencarik bungaaaaa...

BIL amik bunga kaler meghah, aku amik kaler pink...hohoho


so aku hanya mampu melihat di skrin sajork...

owhhh itu dia...she's completed her masters!


ucapan tahniah dari seorang ibu...aku rasa mak aku sebak kot tyme nih...aku pun sebak gak wei...tapi aku tak tunjuk la tyme nih =P aku sebak pun masa aku tgk akak aku naik stage...even aku tgk kat skrin sajork...hoho


ucapan tahniah dari seorang ayah...lambat lak aku snap pix masa ayah aku ngah salam bagai ngan akak aku...


huiii, pakai jubah pun nampak perot mu kedepannnn...ada gak la adegan usik mengusik masa malam ktorg kat hotel...

kojah: bont makin besar la...hahaha
akak: yeke?hahahaha
kojah: yelaaaaaa...

tak sabarrrr aku nak dapat anak buah wei...pe nama panggilan untuk aku nie??ponin den nak pikir...lalalala

not complete enough of my family...

abang aku tak dok...ate dia ada interview kat KL nun...

kojah: mak, ramai yang tak tahu UTHM la mak...kuittho dorg tahu la...
mom: dorg tak baca paper la tuh...
kojah: hahahaha

bukan aku yang kateeeee, mak aku yang bilang dong =P


bergambar kat luar dewan sajork...yela, memula akak aku nak gak amik gambar kat studio tapi pikir2 balik cam sesuatu lak kan...sebab abang aku tak dok...kang kecik ati lak mamat tuh...

hahahaha lawak2 abanglong aku...tue yang dok tepi pakai spec tuh...masa nie panas yang amat...tue dia pun ala2 malas je nak amik pix kot...hoho


sesungguhnya tahniah kepadamu kakak!

kalau diikotkan sejarah silam, i'm got better than her in UPSR results tapi disebabkan kesungguhan dia tanpa jemu, akhirnya dia berjaya!!

i'm proud of you kakak!*tetibe sebak*

k, daaaaaaaa...



7 comments:

JiEjAh_DeEn said...

tahniah jugak :D

MuMMy 2 Haqq said...

woohh adik...begaya ngalahkan org nak naik amik sijil. hehehe..anyway..congrats to ur sis..

eddie dewanaga said...

congrats utk kakak kojah...

khaLifah feDi said...

tahniah diucapkan..!!!

Dee said...

congrats!!

kojah said...

dear jiejah,
sama2 kak =)

dear mummy 2 haqq,
hahahaha over saya kan...

dear eddie,
tQ bro...

dear kf,
terima kasih...

dear Dee,
thanx kak...

neezareef said...

kojah oii..nape ko x kabo ko g konvo tu wehh...kan akak leh tunggu ko layan ko sesambil ko tgk tv kt luo tu..alahaii..rugis2

Page number