My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, August 13, 2009

Bila murah disangka mahal, bila mahal disangka murah...

hahaha kasik gelak dulu k...sebelum aku g low yat nak beli barang2 bawah nie, aku keluarkan duwet dari atm dulu...alih2 kemain terkejut aku bila tgk duwet rm50 yang aku withdraw tuhh...

mak aiii, nie duwet palsu ke apa nie *membebel sambil pandang2 org blkg yang ngah beratur*
amik je la dulu...nanti2 wat report...*kata aku dalam ati*

muahahahahaha!!giler tak ikot perkembangan semasa...duwet 50 bawuuu pun aku leh tak tahu...


plan asal mau beli kunci laptop sajork alih2 terbeli benda lain skalik...

ala, standard la kalau dah namanya pompuan...uhuks!

tapi punyala aku ngeng sampai aku terpikir2 yang kunci laptop tuh nak dekat seratus...huii, mmg buta IT sungguh la aku wei...tapi tang blog korang jangan terkejut lak ye...yang tue memang aku agak teror ckit la...hohoho tang2 lain harammm aku tak tahu...

kojah: kema, kunci laptop tuh berapa ek?
kema: ala murahhh je...ada la dalam 10 hengget...
kojah: ko biar btol...aku dok ingt mahal...


pas low yat, tros aku desuppp g clinic gigi...gigi aku pun mau cantekkkkk...ahaks!

yang nie memang ngeng kali ke-2 la aku...aku budget2 dalam 3-5 rat sajork...aku bawak duwet pun lebih kurang cenggitu jerk...


tapi ko tau berapa??kopak weiiiiii!!hui, makin kayap la duwet aku kalo gini...camne nak g holiday2 lagik nih =P

hurm, aku memang benci gila kalau g tempat2 mahal gini tapi receptionist dia pandang rendah kat aku...macam seolah2 aku tak dok duwet langsung...oh, memang aku tak dok duwet tapi customer tuh layan la leklok wei!

ting tong *kena tekan loceng u ols nak masuk clinik nie*

kojah: saya nak buat rawatan gigi kat sini la...
chinese lady: kena buat appointment dulu *sambil buat muka, sambil pandang aku atas bawah*
kojah: yela, saya nak buat appointment la nie...lagipun mak saya selalu dtg sini la...

tuh satu...

yang nie plak masa ari appointment tuh...aku plak datang awal setengah jam...appointment kol 2...

ting tongggg

kojah: appointment saya pukul 2...
indian lady: tak boleh masuk...pukul 2 baru leh masuk...
kojah: hah, macam tue plak ke?
indian lady: yes...

budusssssssssssssssss...pasnie mau aku datang lambat setengah jam...datang awal pun tak boleh masuk...apadaaaaaaaa!!

pastu korang tau aku melanguk setengah jam tuh kat mana?tepi longkang sambil gayut ngan orang sana sini...

huh!!!!!



8 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kan kadang2 yang front kaunter tuk mengalahkan doc lak..sekeh pala kang baru taw..sabar jerk la..

Dee said...

klinik gigi mana ko pegi ni..dh2 gi tempat lainlah..

ko buat rawatan apa ye? brp caj? kotlah akak tau tempat yg lagi murah..leh akak suggest..

*ayu* said...

akak paling tak suka layanan clinic mcm tuh..!
busuk!
eeeiii..

[z@ck] said...

pakai retainer ke?

khaLifah feDi said...

setiap bln ker kamu pi clinic gigi kojah..!!!

eddie dewanaga said...

kalau ada pilihan, pegi ke klinik yg lain je Jah...

lily lotus said...

sengal jer rasa diriku kalau dilakukan gitu

kojah said...

dear purple,
betol sgt2 kak...dorg lak yg hoverrrr!nyampah!!

dear Dee,
kat maju junction kak...berapa?nnti kte jumpa sy gtau akak ye...

dear ayu,
tau xpe kak...doc ok je...staff lak yg overrr!!

dear zack,
nope la dear...

dear kf,
mana ada setiap bulan...nie br nk g...nx appmt bulan dpn...ate duwet tak cukup nk g cpt2...hoho

dear eddie,
tuela nak riki2 klinik lain la plak

dear lily,
saya rasa benci giler kak...nk carik klinik lain la...

Page number