My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, August 09, 2009

Bila study comes first...

jadikkk malas nak update blog weiii...tapi entry sabah aku hutang lagi satu entry ek?eh2, kan aku janji nak abiskan by this week gak kan?so sebelum esok aku akan publish...heeeeee

nie pun aku baru balik dari johor...penat pun tak abis lagikk...apakah?macam aku plak yang drive...haha tue aku ingt nak g gak birthday party avin damia (maknya masviona n paknya prebetsabu) tapi alangkan aku nak siap2 balik hostel ptg nie, so tak dapat la...sorry ye...

wuaaaaaaa...next week banyak test...

gambatte kojah!!



5 comments:

neezareef said...

bagus aku baca tajuk dier...blajo come 1st...

tp ko jgn la benti blogging..

MoMMy 2 Haqq said...

johor kat mane? JB ke?

DilOt said...

blajo come 1st..chayok2x...=)

*ayu* said...

akak pun x smpat nak g.. weddings berderet!!!!!!

kojah said...

dear neezareef,
benti tak kot kak...hihi

dear MoMMy 2 Haqq,
batu pahat kak...

dear dilot,
tQ...

dear ayu,
weddings?bestnyerrr...dapat makan...hoho

Page number