My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, August 17, 2009

Wakenabeb!!

huwahhhhh...aku terkena beb...aku ingat pesanan pe la...rupe2nya sebuah tag...uhuks!btw, thanx kak kerna sudi mengetag saye =)


AKU GEMBIRA bila:

1- Aku dapat membahagiakan kedua ibu bapaku...tak sabar aku nak keje weh...mudah2an umur mak abah aku panjangggg...

2- Aku dapat gift especially dari parents aku...ala dapat gift dari sesape pun sure happy kan?


3- Ada orang yang sudi menggembirakan aku dengan apa cara sekalipun =)


Copy award untuk diletakkan di blog anda

kak, award nie saya dah penah dapat...buleh tak saya tak copy kat sini?Tapi saya akan letak kat sidebar blog saya nie...

Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini.

  1. Still pengantin baruuuu...moga kekal sampai akhir hayat kak...
  2. Kaki berjalan sama macam aku...hoho
  3. Baru pas berjalan kat perlis nun...
  4. Suke kaler purple...tol tak akak?
  5. Start blogging bulan 4 baru2 nie...
  6. Kaki shopping gakkk...kak, shopping lebih2 noooo...kang huluq2 kat saya =P


Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

  1. Aku addict ngan blog blog blog...

  2. Aku tak leh tengok sepah2...serabut je kat mata aku nih...

  3. Ada orang takut ngan aku la...kata aku sombong la...wei, pe kejadah nak takut ngan aku wei??bukannya aku makan orang pun...dah muka aku memang cenggini...memang aku jarang senyum kat orang tapi sekali ko kenal aku, sampai ke sudah aku dok senyum ngan ko...gelak tak payah cakap la...memang aku overrr...do know me much better k?

  4. Aku menyampah ngan orang yang nak salahkan orang lain...means ko buat benda tuh then ko nak salahkan orang lain...hek elehhhh, sendiri buat sendiri mau ingat la beb!!

  5. Aku paling benci kawan makan kawan...ohhh dah banyak kawan2 aku cenggini...

  6. Aku memang halah ngan habuk...that's y aku serabut tengok sepah2 nie...

  7. Aku suka cuti2 mesia...ohhh nikmatnya...eh2, cuti2 oversea pun suka gak =P

  8. Aku suka berkawan tapi kurang mempamerkannya...gi mana tue??

  9. Aku suka pink pink pink...enough!


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

Ada sesiapa yang mau kah??

tell meeeee...tell meeeee okeyh...

aku capekkkk...



3 comments:

lily lotus said...

gimme five! pink lovers...huhuhu

kojah said...

hihi cayalah kak!~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh thanks kojah sudi gak buat nyek...yer i loooiiikkkee purple..tapi baru jerk suka purple nie..since nak kawen hari tue..hehehehehhehe

Page number