My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, September 01, 2009

Berbuka pose...RM25 n RM 8.80...

hahahaha worth it la kan even kena RM25 sorang...yola, tgk la pulak pe yang kitorg order...order memang tak hengat punya tapi bila tiba part nak membayau, masing2 dah buntang bijik mata =P

nie aku berbuka puasa kat kg baru ari isnin last week...


masa nih tak cukup corum lagikk...dahla masa nie aku janji nak banje si Din (yg buat2 terkejut tgk ikan) tapiii apakan daya aku mampu banje separuh sajork...sorry ye Din...bajet aku takat kfc 2 ketol ayam jerk =P

eh2, ada sebab tau aku nak banje dia...orang berbudi, kita berbahasa...ewahhh =D


mayb berlatar belakang kan klcc, tuh yang wat harga mencanak2 tuh...hahahaha


tak ada la aku sorang suka snappy2...ada gak mamat lain yang suka...

eh2, SOMTAM tuh apa ek???tuh dia tulis kat banner belakang tuh...


total untuk 8 orang makan = RM200...

kojah: bang, tolong amik gambar boleh tak?
waiter: boleh2...

hiks!dah nama pun blogger kan...


kerusi dia plak ala-ala makan tepi pantaiii...

tak sesuaiii la...susah tol aku nak makan...terpaksa badan aku ke depan ckit...silap2 aribulan leh jadik bongkok...huhuhuhu


RM 8.80 pun sudah cukup membuatkan perot aku kenyangggg...

erk, alhamdulillah...


ini juga di kg baru ari khamis last week...

pas kenyang2 makan, tros aku amik bas balik somban...

syorgaaaaaaaaa ok bila dapat tidur dalam bas pas kenyang2 makan...

kalau naik train, dapatkah aku tido??



11 comments:

rasp said...

syioknya keluar berbuka ramai2 cenggini...lepas makan tidor mmg syorga :D

nURmALa mAZLan said...

Kojah, makan kat kg baru tu kat mana? Tom Yam 3000 ker??
Akak semalam gi buka kat Medan Ikan Bakar kg baru
RM25/person
akak pergi 4 org..melayang RM100..huhu~

@--- Sueanne ----@ said...

Kojahhh...
somtam tue camner erk nk describe kan??...
die makanan thailand klu xsalah..
mcm kerabu gak tp ade bahan2 die yg kite xigttt..hhiih
nak tau lebih lanjut check pakcik google la yer..hihihi

*ayu* said...

hahahaa.. kusi tu.. masa akak kat acheh sume kedai dia guna kusi tuh..
hahahaaa...

Dee said...

somtam tu kalo x silap kerabu..hehehe..padanlah ngan apa yg korang makan sbb tu kena caj mahal..hehehe..

khaLifah feDi said...

waa.mhl nyer..!!!

atty's said...

kalo mahal sodap takpe kojah..jgn tak shedap udah.

ikiqzana said...

nmpk sedap tu.. kegemaranku..

IT'S Me N.a.N.a said...

cis! kojah tunjuk gambau makan pulak..nie terasa mcm nak buat ikan masak 3 rase neh..cis lagi!cis!!


** mmg suka berbuka dekat luar yer?best nyer...=)

Shafie said...

amboi2..
sedapnye...

kecur jgk la bulan2 pose ni..haha

kojah said...

dear rasp,
tue yg sy makin gemok tuh...huhu

dear nurmala,
kat Nam Kan kak...akak mkn kt medan ikan bakar tuh??awat tak kabo??sedap tak kak??

dear @--- Sueanne ----@,
owhhh cam kerabu ke...thanx

dear ayu,
susah giler nak makan kan kak??

dear Dee,
tuela kan...ktorg plak main order jerk...

dear kf,
rm25 tuh mmg mahal!!

dear atty,
cedap gak kak...tang nk membyr yg xsedap...hoho

dear ikiqzana,
sedap gak la kak...g la try...hehe

dear nana,
eh2, mmg kne berbuka kt luar...sbb blk klas lmbt...klu dok hostel pun beli kt luar...sbb xdok umah sewa@sendiri...

dear shafie,
tahan napsu yeee...

Page number