My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, September 07, 2009

Conflakes pedas kacang + bilis yang sangat2 sedap!!

serius weiiiiiii...memang sodappppppp giler!!kalau tak, tak ada maknanya aku nak order lagik, lagik n lagik...memula of course la aku order satu balang sajork...hurm, ko agak2 dalam bape ari aku makan?sehari je wehhh...hahahaha aku rasa kalau bulan tak pose, mau dan2 tuh jugak abisssss...

1st oder: 1 balang
2nd order: 3 balang...
3rd order (coming soon): 30 balang...

cousin ngan rumate aku try makan pun dorg cakap sedap giler...cuma kema je cakap ala2 sajork...ate budak tuh tak sukak kacang + ikan bilis...tapi kalau tny aku, confirmmmmm sedap weiii!!bak kata cousin aku, dia goreng ala2 goreng tempe tueeeeee...

nak kata pedas, tak ada la pedas ponnn...alaaa macam kerepek pedas tuh la...mana ada pedas kan?pastu rangup...tak ada la lemau ke mahupun lemak...hukhukhuk

so pe lagi guys, pi la order kat sini ye => CLICK SINI!

* serius aku tak tipu korang...kalau tak, aku pun takmo promote bagai...dok makan diam2 sudahhh...huhu


9 comments:

eddie dewanaga said...

looks yummy...!

nURmALa mAZLan said...

baper hengget la pulak tu
ranap duit akak o=dok membeli je bln nih

*ayu* said...

mmg sedap!

Dee said...

cornflakes? ingatkan rempeyek..mesti sedap..sbb akak suka kacang..

antar 1 balang kt jln bangsar ye budak jln tandok..hahaha..

Shafie said...

sedap2...
nk jgk..huhu

rasp said...

errrmmm sungguh sedap ek...
meh sini nak rasa skit *ihiks*

kojah said...

dear eddie,
yes...so pe lg, beli la bro!

dear nurmala,
RM15...xpe kak...makan selagi buleh...hihi

dear ayu,
betul2!

dear dee,
conflakes kak...mmg sedap giler...hurm, sy xtau jln bangsar ktne...tkt sesat plak kak...lalala

dear shafie,
order ye kat link ctu...

dear rasp,
akak mintak try rasa kt penjual tau kak...larikkkk tapi mmg sedap!

MuMMy 2 Haqq said...

sedap ye? nak try la..

adenium said...

kojah... tq tolong pomot..hhehehhe... huish nak order 30 balang kalu.. banayk diskaun nih..ehehehe

Page number