My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, September 17, 2009

Kawan oh kawan...

bila class abis lambat, meh la kita pikir makan kat luar yeee...sambil2 tuh meh kita amik angin dulu...

serius ok dok blaja kat celah bedah kotaraya nie tak leh savingsss langsung...apa nak saving nyer?ckit2 makan kat luar...makan tuh berapa la pulak kena charge kan...banding ngan cara hidup aku dulu2...leh wat simpanan ribu riban dalam bank tuh...eh2, ribu riban tuh tipu aje =P


lambat lagik nak bukak pose, moh kita jalan2 kat jalan tar dulu...

hurm, aku tak berapa berkenan sangat nak beli tudung kat jalan tar nih...ntahla napeee...maybe sebab quality kot...ikot pengalaman aku la, tudung yang aku beli kat kelantan tuh more more better than kat jalan tar niee...tapiii tak kan nak jadik macam tahun2 lepas kot, esok nak raya baru la aku kelam kabut nak beli tudung raya kat kota bharu nun...apakah?


tetibe aku ternampak lak ngan salah satu kain batik yang aku ada terjumpa kat sabah arituhhh...bukan untuk aku tapi untuk mak aku...ate mak aku dok tanya2, tak dok ke kain kaler biru?

harus telek belek ye sebab dia ada yang ori, ado yang tak ori...


bulan2 pose nih leh plak aku mengidam secret recipeeee...demand plak tuh nak tulis nama bagai...padahal bukan besday aku pun...besday aku bulan 2 yeeee...

motip bgtau besday?hahahahaha


sorang nak makan kenny, 4 orang nak makan kfc...so mohla kita makan kfc...yang mana nak makan kenny tue, g tapau makan kat kfc la yeee...hihihihi

hurmmmmmm, kawan kadang-kadang membuatkan kita sedih & gumbira...lalalalala


5 comments:

atty's said...

tu ar kan kojah .duk dibandar nie..nak makan pun mahal..
tak makan lapo lak .

selamat hari raya..

Dee said...

ko sok dok luar..masak tau kojah..save sket..

@--- Sueanne ----@ said...

hehe..duk bandar biasalah..sume berada didepan mate..nk itu nak ini sume ada..:p

♥sAzALOvEwAN♥ said...

boleh ker tulis nama mcm tu??
canteek lak tu tulisan dia..
waaah..
nk try buat la..
hUu~

kojah said...

dear aaty,
makan tuh pnting kak...hoho btw, samat ari raya maap zahir batin kak...

dear dee,
mmg nk dok lua kak...tp mak xbg la...wuaaaaaaaaaaa!!

dear sueanne,
betol sangat2...

dear sazalovewan,
bulehhh...request je kat dia...lgpn kte bayar mahal2 kan...hihihi

Page number