My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, September 04, 2009

2 artis tuhhhh!!

amboiiiiiiiiiii...sama lak aku ngan abby berposing...hiks!

masa aku telek2 baju kat midvalley baru2 nie, tetibeeeee...

kojah: eh2 Dah, macam abby abadi laaa...
dah: mana2??
kojah: tuhhh
dah: yela tuhhh...g la tego dia...
kojah: takut la...semua orang buat tak tau je...kang silap orang kang...
dah: yela dia...tny la dia dulu...

aku pun perlu la berani demimu wahai blog...hiks!

kojah: excuse me...u nie abby abadi ke?
abby: ye saya...
kojah: nak amik gambar buleh?
abby: bulehhhhhhh...


pas amik gambar...

kojah: ok, terima kasih...

abby: sama2...eh2, korang ada facebook tak?
kojah: hurmmmmmm, ada...(dan2 ada padahal baru terminate)
abby: add la saya...masukkan pix nie...carik page saya nama abby abadi...main picture facebook tue saya ngah wat gini (sambil2 wat action)
dah: ok...nanti saya add akak...
abby: jangan lupe tau...send la message gtau saya, abby nie masa kita jumpa kat zara tuh...barula saya ingat...friends kat facebook saya pun dah 5 ribu orang...
dah: hihihi ok kak...
abby: ha nak tgk pix kita tadik?
kojah: nah2 kak...
abby: ok, jumpa lagi...bye2
kojah: byeeeeeeee

fullamakkkkkkkkkkkkkk!!tabik spring la aku...very da melayan peminat2 dia...siap borak2 lak tuh...padahal baru 1st tyme jumpaaaaaa...orang lain dah tercengang2 pandang tapi aku ngan cousin aku je la kot yang dok bergambar sakan...terbaekkkkkkkkkkk!!bak kata cousin aku, bengong pe ex-husband dia...kikikikiki

cantikkkkkkkkkk abby abadi wei...even dia tak makeup langsung...kulit dia sangat2 cantik...amboi, perati sungguh aku =P

tapiiiiiii nak tau dia datang ngan siapa???

jeng jeng jeng3x.........











aku memula ingat dia datang sensorang upe2nya tidakkk...

ngah aku telek2 baju pas amik gambar segala, tetiba ternampak bf nya...eh2, bf dia ke?lalalalala yang penting memang romantika d amor sungguh...hehehehe


pas kenyang makan pas bukak pose, masa tuh aku ngan cousin aku baru kuar metrojaya...tetibeeeee!!

kojah: ehhhhhh...
Dah: haa, scha laaaa...

teros cousin aku g sapa dia...

Dah: ehhhhhhhh Scha...
Scha: senyummmm =)
Dah: amik gambar boleh?
Scha: bolehhhhhh...
kojah: ha, ramai tol jumpa artis rini...(haha padahal baru 2org)
Scha: jumpa sape lagi?
Dah: abby abadi...
Scha: dia ngan sape?
kojah: ngan kawan dia...sambil2 tuh cousin aku g wat isyarat tangan...
Scha: owhhh Zul eh?
kojah: haaa, ye la kot...ktorg tak ingat nama laki tuh...
Scha: hehehe
kojah: u datang sorang je ke?(dengan harapan dpt tgk fahrin skalik)
Scha: ngan PA i...dia g smoke kat luar...
kojah: owhhh ok...tata

apakah???


sib baik ok gak si scha nie...tapi abby lagik marvellos laaaaaaaaaaa!!

comel oh scha nie...tapi dia ada makeup gak ckit2...

gi mana kah???mau register facebook semula?????




16 comments:

ikiqzana said...

seronok ekk.. jmpe artis.. abby abadi lg.. minat gak gan dia.. bagus la klu dia dh happy kan.. kisah lalu.. biarkn saje...

x minat gan si scha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh sweet jerk kan..nasib baik xsombong kan diorang tue...kot x..harus berapi story kat blog nie..heheheheh

@--- Sueanne ----@ said...

wahh kojahhh..
bestnye dpt jmper ngn 2 artis tue..
dua2 tue lak kite minat..heheh..

owhh abby datang ngn org tue erk???
confermmm la tueeeeee..:p

alamfanacinta said...

Heee..kojah, register balik fb tuhh...abby dh suh add die tuhh..Muahahaha...~

mamarempit said...

mama pon dh delete...rimas....tk telayan...hua4x

Dee said...

alah kojah..registerlah..ko ni..mid tu mmg ramai artis..anak buah akak keje kt sana..nk termuntah tgk artis katanya..hahaha..

JIVEBUMZ said...

wow kojah jumpe artis faveret ku! hihi bestla kojah.. apa lagik register la facebook balik..

eddie dewanaga said...

Scha ni marvellous beb, gua pernah jumpa dia kat kastam Tanjung Puteri masa nak line-up masuk tambak...

dextrike said...

hee, abby mmg x sombong lgsg. pnah jupe die.. senyummm je ngan sumer org.. yg schaaa comel... ske diee.. T__T

kojah said...

dear ikiqzana,
btol2...sonok tgk abby happy...yg pnting, idop kne diteroskan kan kak...

dear purple,
btol2 kak...klu x, sure berapi2 mrh kt blog...hahahaha

dear sueanna,
a'ah dtg ngan zul...biarla kan...asal abby bahagia =)

dear alamfanacinta,
tuhla kak, dah on balik...heeee

dear mamarempit,
tp nmpknya mcm kne on balik...hoho

dear dee,
biasala kak, sy mmg jakun tgk artis =P

dear jivebumz,
akak ada facebook gak ke?

dear eddie,
a'ah, scha pun marvellous gak...

dear dextrike,
tol2...gitu la bagus kan...

Kaseh said...

waa kojah.. akak minat kat abby abadi tuh.. exhubby dia mmg mengong..bini lawa2 g carik lain.... nati ko jmpa dia kat fesbuk..kem salam.. coz akak takde fesbuk...hahha

Shafie said...

bestnye bergmbr...hehe..
cpt add fbook. :P

DilOt said...

wawawa..sakan ye kojah...

mid mmg port artis....

MuMMy 2 Haqq said...

waaaaa..best nye!bestnye!

kojah said...

dear kaseh,
tuela mmg bengong x-hubby dia...huhu ok, nnti sy smpaikan slm dari akak...

dear shafie,
dh add dah...heeee

dear dilot,
sakan demimu wahai kojah.blogspot...hihi

dear mummy,
skang rasa biasa2 je kak...hihi

lily lotus said...

ramah tamah betul abby ekk..hihi..haritu jmpa gak scha kat Ikea..tp muka dia sgt moody so tak berani nk tegur

Page number