My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, September 02, 2009

Bersamamu masviona.com di Midvalley =)

ari ahad baru2 memang aku dah janji nak bukak pose sama2 ngan family ini...so pagi2 tuh aku dah gerak dari umah mau balik hostel...kebetulan lak ari yang sama cousin aku ajak menyopping...harus la digunakan kesempatan itu sebaik mungkin keyh =P


aku ngan cousin aku sampai mid awal gak la around 2pm...

kojah: ada free photoshoot tak kalau beli banyak2 nie?
amoi: adaaaaaa...u buy more than 150 la...then u also will get the membership card...

kojah: ohhh...nak nakkkkkkkkk!


yabedabeduuuuuuuuuuuu!!photoshoot tuh yang aku over excited sesangat...ate baru 1st tyme nak wat photoshoot...huhu


sedar2 dah nak pukul 6...cepattttttt...nanti akak tuh tunggu...hehehe

aku sampai ngam ngam soi ngan akak masviona n family sampaiii...eh2, avin damia sangat2 cute masa nih sebab dia ala-ala kenyit mata gitu...


alamakkkkk sorry...dahla bulan pose, lagik nak taruk gambar2 makanan...

ya ampunnnnnnnnnnnnnnn =D


bersama kak mas ngan abg nas...agak2 kalau nak panggil abg prebetsabu buleh tak?tapi cam panjang benau lak kan...huhu hurm, memang best la dapat cemelot bagai ngan kak mas nih...peramah yang amat...nie kali ke-2 actually kitorg bertentang mata...

memang terang benderang mata aku tyme nih...sebab bersinar2 kaler hijau you...hihihi tapi kak, nape baju avin damia kaler pink?sehati sejiwa ngan aunty kojah ye damia?hiks!


dah la dibelanja makan, dapat lak gift nieeeeee...sukeeeeeeeeeeee =)

thanx so much kak mas n bro prebetsabu...nanti kita ketemu lagikkk tau!!~


pas berbuka dan melantak, masing2 tak puas shopping lagikkk...apakah??

nape eh aku rasa bila tyme sale je tak dok baju yang cecantik??ke mata aku yang rabun??


lama nau nak tunggu orang norai2 baju nih, jom kita berposinggggggg...

tapi nape eh dalam 1 bilik dia tak bagi masuk 2 orang sekaligus??takut bercumbu2an kah??takut lama sangatkah??takut tak muah kah??aiseh, banyak tol persoalan aku kali nih...hahaha

ha nape yeeeeeeeeeeeee??


tak pernah2 aku g mid sampai la mid tuh dah nak tutup...huhuhu tuh yang lapau balik agaknya tuh...padahal dah melantak sakan kat manhattan fish masa bukak pose tadikkk...

so kitorg menyinggah pak ramlee kopitiam nun di sg buloh sana...lagipun dah dekat sangat ngan umah cousin aku...

eh, kitorg sambut merdeka kat kopitiam nie gaks...hurm, gini la aku kalau kuar malam2 pun...ngan pompuan sesadooo...dulu2 masa muda remaja ada gak aku overnite ngan girls classmate aku kat bukit bintang nun...alahhh bukannya watpe pun wei...jalan2 tgk suasana malam jerk...nak kata masuk pub tak...minum pun tak...tapi confirm kalau cerita kat mak aku dia dah pikir bukan2...huh!!masa muda2 la nak rasa semua nie...dah kawen sok2, tak kan nak keluar berjimba ngan pompuan lakkk...lalalala


ni haaaa, pompuan nie wei...

maro: keluar ngan sape malam2 nih?
kojah: ngan lelaki jadik pompuan...

bulehhhhhh??

cousin aku makan nasik lemak ayam goreng...aku makan mee sup + telor separuh masakkkk...


licinnnnnnnn ko...hahahahahaha

eiiiiiiiiii ntah pe ntah laki2 depan nih...pandang2 kitorg gelak2...diam jap...pandang2 balik...gelak lagikkk...hampuihhhhhhhhhhhhh!!dahla rupa macam laki orang...ada gak perangai camtuh eh?memang sakit ati tol aku!!nak gelak pun agak2 la wei...

sabarrrrr je la...kalau korang ensem tak pe gak bang oittt...sedap gak mata aku nih nak memandang!!



11 comments:

*ayu* said...

orang tak hensem mmg pangai gitu kojah..
maukakaka...

matilah x sayang molot!
:P

rasp said...

penat sgt sopping sampai kena isi 'fuel' balik ek :D

masviona said...

wahhh dah kuar n3 psl gather² kita tuh eh....hiksss, nanti kita jupe lagi ye...insyaallah

Dee said...

alah kojah..akak ngan k ayu pun penah gini kt pavi..pandang2 gelak2..biarlah dema dpt dosa kering..ngutuk2 koranglah tu..

aiseh..jumpa mv kt mid ye..ececeh..jeles..

nURmALa mAZLan said...

oit kojah..
caner ko leh sampai mid valley ngan kak mas pulak nih?

atty's said...

sampai nak tutup sopink komplek kojah ...sopink..hehehehe..takpe.janji jumpa..barang ..yg nak dibeli..jumpa tak..?

kojah said...

dear ayu,
menyampah giler kak...dahla gelak byk kali lak tuh...huh!!

dear rasp,
hehehe sbb minyak dh abis kak...

dear masviona,
ok kak...ada masa kita cemolot lagik...thanx so much kak!!

dear dee,
tuela ktorg dpt pahala...hihi
jom kak...kita bukak pose sama2 lak...

dear nurmala,
kak mas nak banje...lajuuuuu la sampai kak even dok ceruk kg mana pun...hiks

dear atty,
jumpa kak...hihihi

JIVEBUMZ said...

kojah banyak nye ko makan!
makan ke melantak nie? hikhik

lily lotus said...

wah..seronok nya kamu2..jeles ni

IT'S Me N.a.N.a said...

dia perasan awak amik gambar diorang kot. Org mcm tue awak ketawakan jer balik. Hampehh sgt2..

kojah said...

dear jivebumz,
hahahaha melantak kak...ntah nape ntah lapa sgt2...

dear lily,
jom kita cemolot plak kak...huhu

dear nana,
mls nak ketawakan balik...rs cm org gila plak...dorg tuh org gila agaknya!!

Page number