My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, September 26, 2009

Thanx for da card raya =)

dah tua2 bangka nie memang aku malass nak anta kad raya okkk...bukan takat malas nak anta, nak boli kad raya pun malas...hihihi

tapi bila dapat kad raya, serius happy bukan main lagikk...padahal nak anta kat orang bukan main liat =P

cik puan kojah?nak kata lom kawen pun yeee, nak kata dah kawen pun yeee...hikhikhik lagik satu kad raya tuh siap pos express bagaiii...wahhhhhh!

eh2, sape2 yang ada suro saya collect kad raya kat blog tuh, sorry sangat2 ye...saya tak sempat nak collect la arituee...sorryyyyyy...ke nak saya collect skang?huhu


kad raya kaler grey tuh dari ayuthesun...hok nie gak la yang anta by pos express tueee...siap ada penyepit lagik tuh...kelassss kak!eh2, penyepit tuh sebab saya join contest akak arituh ek?haaa sape agak2 nak adiah tuh, rajin2 la join contest akak nie yeeee...

kad raya kaler biru tuh plak dari rasp...thanx so much kak!sangat2 terharu ok lagik2 bila akak sms mintak address saya...

haaaa...lagik satu ada gak aku dapat kad raya dari akak a gift from my heart...tapiii kad raya akak bagi tuh ilang ke mana ntah...tikus sorok kot kak...hihihi takpe2, nanti saya try carik balik yerk..btw, thanx so much ye kak!

total 3 kad raya sajork untuk tahun nie...sobsobsob!~


walau camne skalipun, bukak puasa ngan dia harussssss adooo =P

kalau tak, mau mamat sebelah tuh muncung sedepa...eh2, sape yang akan muncung nih?lalalala

tapi pix makan2 kami aku lupe lak nak snap...ate masing2 dok berborak sakannnn...

i lap u lah mr mimi!

xoxo



4 comments:

farah said...

waa,
dpt kad raya.

bestnya!

:)

Shafie said...

wow mr mimi...hehe

sy pon dpt 3 je kad raya thn ni :D

haha..sng tul tu..
gabung cik puan ;pp

rasp said...

susah ooo nak dpt gelaran Cik Puan tau hehehehe
dah slamat trima, kira ok lah tu..

kojah said...

dear farah,
best sangat2...=)

dear shafie,
3 gak ke?aiseh, sama la pulakkk...hihi

dear rasp,
betol2...tQ kak =) btw, terima kasih byk2 tau kak...sukeeeeee =)

Page number