My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, September 26, 2009

Umur masih panjang...

yeeee, bulan pose baru2 nie adik aku plak yang excident...sehari sebelum pose ada gak orang tuuu excident...huhuhu

nie masa adik aku nak wat report polis keesokan arinya...even adik aku jalan terjungkit2 cam orang baru pas bersunat tapi totap kena g wat report gak kayyy...

adoiii, memang berpinar2 mata aku tengok gambar2 orang excident kat balai polis nih...eEeEe memang seriau giler laa...camne la abang2 polis + bomba yang sibuk2 duk keluarkan mayat bila orang excident tuh ek...kalau aku, confirm kat ctu gak aku pengsan!


cameragirl pun nak berposing gakkkks...punyala banyak kete2 polis nih ek...bila dorang lalu kat sebelah kita masa kita tengah drive, baruuuu la nak gelabah katak tarik seat belt...kan kan??


pas wat report, mari lah kita tengok keadaan motor tuh yeee...notice that, adik aku tinggal motor camtuh jerk kat highway nun pas dia excident tueeee...


apek kedai motor-lil bro-polis-abah...

sampai2 kedai motor, apek kedai motor tuh tros cakap yang engine ngan apa ntah lagik satu dah ilangggg...mak aiiiii!sempat plak orang nak amik ek??ke apek tuh yang amik??larikkkkkkkk

haipppp, tak baik tuduh2 ok!~


nie la keadaan motor adik aku pas excident...sebenarnya bila adik aku tergolek dog kat highway nun, motor dia tak la seteruk nih tapi bila kereta waja mana ntah main langgar je moto nih, tros hancurrrr wei...

yes, adik aku terjatuh sorang2 kat highway pas terlanggar lubang...hurm, agak2 buleh saman plus tak nih???tapi of course la adik aku pun bawak lajuuuu...macam aku aritu la, the main factor is LAJU!

abah: berapa bawak masa excident arituh?
lil bro: 140...

abah: astagfirullah...blablablabla...

kojah: *bagusssssss...bebel banyak2 lagik...muahahahahaha*


hurmmmm...kereta bawu adik aku pun dah nak dapattt...aku????




tinggggggggggg!!idea sudah mali...aku pun nak gak kereta weiii...takpe2...idea aku tuh sangatlah bernas...sabau ye kojah...lalalalalala korang ada idea lain?????

*aserehei ha rehe... mari kita joget sama2...=> idea itu sudah cukup membuatkan aku gembiraaaaaaaaaaaaaaa*



6 comments:

eddie dewanaga said...

sabar Jah... nanti dia belikan senyap2 laa, buat surprise.

eh, pagi raya hari tu, gua nak pegi umah nenek kat Kg. Melayu, nampak Julianaa Banos punya Ferrari merah plat JJJ 777... tapi gua lagi tergoda nengok Hummer itam yg tersadai tepi porch dia.. gagah, misteri dan menawan!

DrSam said...

Alhamdulillah adik selamat, walaupun keadaan motor nampaknya nazak sekali. Bawak motor 140 km/h boleh terbang tu...

Salam Hari Lebaran buat Kojah sekeluarga.

amer|zhafran said...

nasib baik adik u xpape...

hehehe...

slmt hari raya...

DoDu@HaHA said...

apakah ideamu yang bernas tuh???

kojah said...

dear eddie,
surprise??mcm lmbt lagik je bro...wuaaaaaa!!hurmmm nmpk kete juliana eh?orgnya xnmpke ke?meletop giler ferrari dia kan...

dear DrSam,
bukan takat boleh terbang...boleh mati skali...hoho btw, samat ari raya gakkk...

dear amer,
alhamdulillah la...samat ari raya gakkk...

dear DoDu,
panjang plak nk cite kt cni...nnti aku wat entry lain bulehhh??

Shafie said...

hati2...jgn laju2 sgt lg.

mmg byh kalau moto jatuh tgh jln cmtu..

btw..sempat lg cameragirl tu..keh3 :p

Page number