My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, September 30, 2009

Nak membebel...

amboiii kemain lagi ek korang mengomen dalam entry nih...bukan aku nak state kan sape yang ada didikan akhlak yang baik bagai tapiii aku nak state kan kenapa pompuan tak panggil 'abang @ bang'...yelaaaaaa, cuba kalau driver tuh pompuan, sure dak2 pompuan kemain laju lagik cakap 'terima kasih kakkkk'...betul tak the girlssss???hikhikhik *harus baking kaum sejenis weiii* tapi bagi aku je la kot yang ala-ala pemalu nih segan nak panggil abang2...huwekkkk, pemalu la ko sangat kojah oitttt!bagi korang yang dah biasa2 nih tak ada la nak segan2 apa kan macam aku =P

haaa pasal contest aku tuh gak aku nak ucapkan terima kasih banyak2 to my-giveaway...motip??sebab owner blog tuh, kaksha klu tak silap aku sudi masukkan contest aku dalam blog tuhhh...bukan takat masukkan contest aku je tapi siap masukkan cape pemenangnya lagikkk...dan blog dia jugak merupakan tempat bagi u ols yang nak mempromote contest u ols di kalangan blogger2 yang lainnnn...maksudnya bia blogger lain tau la yang blog korang ada buat contest...haaa gituuuuu...ada pahemmmm??eh2, akak mana yang gtau sy pasal blog my-giveaway nih ek??acik lupoooo la...

lagi nak bebel pasal apa ye??hurmmmmm...tetibe aku terpikir lak gi mana kah kalau x aku ada terbaca blog aku...gi mana gi mana gi mana yerkkk?????oh tidakkkkkkkkkk!!!!haruskah aku menukar url blog aku???sebab nama kojah tuh dah macam familiar sangat dahhh...

ha sudah sudahhhhhh...kang korang buhsan lak nak baca entry panjang2 nihhhh...aku sedia maklommmm...lagipun banyak lagik keje lain aku nak wat...aku busy ckit skang nih...tataaaaaaa

*eh2, yang mana tak menang contest aku tuh, jangan kecil ati yaaaaaa...mana tau nx tyme ada rezeki korang lagikkkk...yang pasti, aku suka sangat2 ngan semua header2 tuhhh, seriussss!dah2, tak ada yang paling lawa ke apa kan...keputusan dah muktamad...hikhikhikhik


11 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

bior la ex bace pon. Best whaatttt...i loiikeee..

umminabilah said...

xpelh dh xder rezeki, next time wat contez lg ek

rasp said...

me no kecik hati la sis..
ada pertandingan pasti ada yg menang dan ada yg kalah...

bila blog nie nak pakai header baru *ihiks*

nEa FleriDa said...

itu dye bebelan dr miss kojah..
hehe..
gud lux yer presentation..

Uruchimaru @ kf said...

emm dun wory about me frenz..i'm cool yu know hehehe =p

eddie dewanaga said...

bila nak pasang header baru beb..?

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

pesal nama ko jah..cube letak nama aku jah ke.. ok gak tu.. xpon jijah aje..

kojah said...

dear mummy,
klu dh kawen sok2 xpe la...skang rs cm rimas lak kak klu dia tau2 hal kita...hoho

dear umminabilah,
ok kak...cayanggg akak =)

dear rasp,
betol2 kak...tuh pun naik juling nk pilih pemenang...hoho header?pas abis syawal kot...hihi

dear nea,
tapiiii presentation tuh xjadi la dear...gerom tol!!

dear kf,
me frenz?xphm la bro...

dear eddie,
pas abis syawal kot bro...ate nih bulan raya nih...hikhikhik psttt, duwet ry xda ke???

dear -- [ 4nkEl r4p ] --,
bro, cuba baca entry nie...=> http://kojah.blogspot.com/2009/09/happy-anniversary-kojahblogspotcom.html...baru ko tau nama kojah tue...hihi eh2, apsl blog ko xleh bukak???

StingRay said...

buat kontes baru.Letak hadiah juta-juta.


juta-juta rupiah pun x pa.

ikiqzana said...

k zana ok aje.. x kecik ati pun.. pepehal taniah le pada pemenang.

kojah said...

dear stingray,
waaaaa mana nk carik duwettt...ke bro nk sponsor? =P

dear ikiqzana,
akak punya pun cantik...sy suka...btw, thanx kak join contest saya...

Page number