My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, September 05, 2009

Alahai amoi!

nie kali ke-2 appointment aku ngan doc gigi...hurm, pasnie aku tak mau gi sini dah...sebab dah settle semua gigi2 aku...uhuks!

bab rawatan gigi semua tuh aku malas nak cerita, aku nak cerita hal amoi counter kat klinik gigi nih...

gini...pas dah abis wat rawatan semua, aku g la nak bayar...tengok2 purse aku tak cukup duwet...aku pun mintak la ngan amoi nih nak keluarkan duwet dari atm yang ada kat dalam shopping complex seberang jalan nih ha...lgpun masa 1st rawatan aku nie pun memang aku buat macam nih gak...dah settle segala, baru aku nak pi cucuk duwet...

aku rasa dalam 10-15 minute, tetibe amoi nih call aku...

amoi: hello, u bila nak datang bayar?
kojah: jap lagi saya datang...bagi masa 5 minit buleh?
amoi: tak mau lambat2 ok...u jangan tak datang bayar sudah...
kojah: eh aunty!u ingat i nie nak tipu2 ke???kejap lagi saya dtg la...nih orang ramai tgh beratur nih...ingat aku nih miskin sangat ke??blablablabla

haaaaaaa amik kau!!mulut aku pun tak dok insurans ok!!menyampah lak aku bila dia asyik nak pandang rendah kat orang...

agak2 la aku takmo bayar...ingat aku tak buleh fikirkah??mak aku of course selalu dtg sini...dia pun kenal mak aku...alamat semua dia dah amik...tak kan aku nak lari plak amoi tuaaaaaaa ohhhh!kebetulan lak masa aku nak keluarkan duwet, orang2 opis kuar jugak nak kuarkan duwet...tuh yang beratur bukan main panjanggg tuh...aku pun dah tentu2 ada dalam shopping complex, tipu la kalau aku tak pandang kiri kanan tengok2 barang...hiks!

tapi kot ye pun wahai amoi, ko sabar ckit buleh takkkkkkkkkkk????



5 comments:

Kaseh said...

hahaha amoi tak reti bahasa tu nama dia...

MuMMy 2 Haqq said...

bagus2 ko jwb gitu..

kojah said...

dear Kaseh,
nama dia stupid kak...lalalala

dear mummy,
geram giler kak...over lak dari doctor...huh!!!

Shafie said...

sempat lg tgk brg kiri knn..klaka..hihi

kojah said...

dah kata dok dalam shopping complex...pompuan gitu la...hahaha

Page number