My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, September 08, 2009

Tulunnnnnnnnnnnnn!!

Readers,

blog saya ini berat kah???maksud saya, kalau nak bukak tuh agak lombap ke???ada tak???
kalau berat, apa perlu saya buat???
tulunnnnnn, saya budak baru belajar...uhuks!
thanx in advance! =)

owhhh, facebook saya sudah kembali active yeeee...huhuhuhu nie gara2 abby abadi laaaa...bulehhh??hahahaha ha, sape aritu cakap nak add tue?sile2 la yeeee =) tapiiiiiiiii jangan harap la ko nak suro aku jawab soklan2 quiz ntah pe benda ntah kat facebook nun...

contoh soklan: apakah rumah idaman anda selepas kahwin, siapakah calon suami anda, di manakah anda tinggal selepas kahwin?eh2, apasal semua pasal kawen je nih?muahahaha quiz2 cenggitu la aku tak ada masa nak melayannnnnnn...teros je aku buat2 tak nampak tang lain n aku akan click button IGNORE sahaja...

ohhh, games pun banyak kat facebook kan?sama jugeeeeeee la...aku tak ada masa nak melayan games2 ittew...tang blog je aku rajin nak melayan...hiks!~



13 comments:

rasp said...

berat kat mana tu sis....
cam ok je....

Dee said...

samalah ngan akak kojah..setakat tgk kawan tgk gambar je..games2 x main..quiz2 pun maleh..hang gi blog http://ady.via.my gi cek blog hang berat ke dak..

@--- Sueanne ----@ said...

kurangkan widget n kurangkan view posting kt main page..tue je la kut..hihiih

same la..xsuke beraksi kt fb..xtau nape dorang suke sgt kt fb tue ..hihihi

atty's said...

kty rasa okeh je kojah ..

Nurul said...

semuanye oke je.. tapi klu bel buang widget nuffnang kt kanan nie.. susah tul.. sowi.. :)

MuMMy 2 Haqq said...

samala x layan quiz, x layan games. Klik IGNORE je.

khaLifah feDi said...

is okeh arr kojah mne ade berat !!!

lame sda x on9 fb tue ..=p

eddie dewanaga said...

okay Jah...
jumpa disana!

[z@ck] said...

kojah...ko nye facebook pe? meh nak add.. =)

bintangdilangit said...

salam..

awk kalo xnk berat wt la read more..
p kite xtahu la cm ne nk wt..
ce tnya dak2 blog lain..
erm widget kna buang la sikit..
mb kalo award tu awk wt slide je..
ru rngan..

ct_nurmarlissaa said...

ermmm.....kojahhhh...conflakes pedasss..blehhh orderrss lagikk takkk

nURmALa mAZLan said...

persla la abby abadi??
kojah dah ada dalam facebook akak x
kalau lom add akak..search Nurmala Mazlan

kojah said...

dear all,
thanx so much!!

Page number