My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, September 17, 2009

Surprise from my abah...

arini berbuka kat hotel...yaribbaaaaaaaa!!eh2, biasala aku jakun terlebih ckit kalau berbuka kat hotel nieeee...pastu surprise lak tuhhh...hikhikhik tadi pas abah aku datang amik kat hostel, tros bawak g siniii...

owhhh, nie aku bersiaran secara langsung pakai broadband aku yeee...apa ke hal ntah berukband aku nih...dari hari isnin aritue lagik ada problem, tup tap tup tap aku try online kat hotel nih jadik pulakkkk...apakah??adakah engkau demand wahai berukband ku?huhhhh!

ok tata...aku nak berbuka puasa...samat berbuka puasa u olsssssss :-)



6 comments:

eya said...

wah2..kojah,otel tuh..
mkn ape td?

Akk pon nk ucap slamat ari raye..maaf zahir batin.

jgn dimarah berukband tu,sian dia.

♥sAzALOvEwAN♥ said...

waaah!!
besh nya kamOo..
lama xberbuka hotel..
hUu..
tu pon setelah beberapa tahun yg lepas..
weeee~

*ayu* said...

bersiaran langsung lagi.. hotel mana kojah?
:)

cHeRyNa PiReS said...

kadang jeles tgk org pakai beruang band tuh...sha cume pakai streamyx...tp bile tgk org berproblem nak dpt signal...lega pulak pakai steamyx. haaaiii...tak bersyukur betul:P

selamat hari raya, ye...maaf zahir batin...

Pocket said...

anda patut tunjukkan gambar latar belakang dimana ramai org org kaya duk berebut nak amik makanan yg gorjes tu,

baru la kami jeles bagai:D

kojah said...

dear eya,
makan mcm2 kak...mmg santak giler la...huhu btw, samat ari raya gak...mintak maap ye kak klu ada slh & silap...

dear sazalovewan,
alah, orang banje leh la...ikot duwet sy yg ciputot nie mana adooo =P

dear ayu,
hotel equatorial kl kak =)

dear cheryna,
streamyx ok sgt2...cuma xleh bwk ke mana2 la...hihi broadband cmtue la...ada je probs...btw, samat ari raya maap zahir batin...

dear pocket,
org kaya?eh2, xda la kaya mana ponnn...kayap ada la...huhu hurm, pix makanan akn menyusul nanti...hihi =P

Page number