My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, September 27, 2009

Perlu ke aku approve??

uwargghhhh...tetibe x aku add aku kat facebook...apakah??

perlu ke aku approve??tak penah2 okkk kitorg contact balik pas clash...aku nie jenis camnie yee...sekali aku clash ngan ko, selamanya aku tak kan kawan ngan ko...haaaaaa gitu...tak macam sesetengah orang yang leh hye2 lagik even dah clash skalipun...aku tak bulehhhh!tuh aku agak pelik gak la bila ada kawan2 aku yang dorang leh rapat macam biasa balik even dah tak ada hubungan papeeee...



13 comments:

niesaHM said...

anda boleh jika anda mahu dan anda boleh jika anda tak mahu. ceh ape da yg aku merepek nehhhh. hahaha..kojah add la niesa kat FB !

Shafie said...

ade setengah org mmg tak kisah sbb tamo putus hubungan kenalan..huhu
kecuali yg mmg putus sbb gado besar kot

♥sAzALOvEwAN♥ said...

klu dah ada kekasih baru skang, better xyah lah..klu single mingle, add la..hahaha

umminabilah said...

emm..mmg ssah kan kalau x dtg kacau..

FL said...

approve jer...heheheh...

salam kojah....

syukur said...

sometimes ...walaupun dia tu x kita...tetapi sebuah kemaafan tu ada baiknya..in my opinion jer la

[z@ck] said...

maybe dia nak berkwan je tu..
y not approve..
=)

Pocket said...

add jer,
then show off your new hot and improved BF,
biar dia jeles,
biar dia merana.

new iPhone?
taruk dlm tu skali n biar dia tahu yg the new BF yg bagi.
baru dia tau yg dia dah kalah.
(Lelaki bengang habih ngan kekalahan)

umph!! umph!!
tak der BF?
then add jgak!!
n show him how gorgeous u've become, show him how rugi he is for letting u go.

umph!! umph!!
excuse pocket yg emo (_ _;

eddie dewanaga said...

terpulang pada kojah...
niesa add la abang eddie kat FB !

hehehe... buleh?

IT'S Me N.a.N.a said...

sebelum approve chek dulu sam ada dier dah ader gf ker belum. Nanti tak pasal2 jadi lain pula..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dia nak skodeng kehidupan kamoo la tu dik

hehhehhehe....

MaMa aYiN_FaSHa said...

sama la kita kojah...x akak pon ada add kat FB..tp dia ok jer..buka buku baru katanyer..memasing dah ada familykan..hehhehe

kojah said...

dear niesa,
haha betol2...terpulang la kan...sj tny pendapat...hihi btw, sy jarang ngan facebook la...eh2, smlm tuh kamo ke???

dear shafie,
betul2, gado besar watpe baik balik kan?

dear sazalovewan,
betol gak tuh...hurmmm

dear umminabilah,
betul2...ha cmne la klu dia baca blog sy kan kak?

dear FL,
dah wat ignore dahhh...huhu

dear syukur,
mmg dh maapkn dia tp takmo la contact2 balik...kang jatuh ati lak kang...muahahaha

daer zack,
a'ah rasanya dia nk berkwn jer...lgpn dia pun dh ada gf marrr...

dear pocket,
wahhhh bagus2 bro...idea yg sgt2 bernas...tp mls plak nk wat cenggitu...hihi

dear eddie,
amboiiii, sempat lagik tuhhh...niesa, perasan x nih??

dear nana,
dia pun dh ada gf baruuu...

dear yanie,
ye gak kottt...takmo la...tp cmne klu dia tau blog sy ek?huhu

dear mama,
owh?a'ah...dh memasing ada family kan...kne la matured kan kak...

Page number