My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, September 14, 2009

Contest by kojah!!UPDATED!!

*scroll down for the next entry please*

hurmmmmmmm...aku rasa macam nak buat contest...tapi agak2 ada yang nak join tak?ala, wat header cecantik untuk saye jerk...hihihi ngan syarat saya takmo ada banyak2 gambar saya kat header tuh...cukup la kalau 2-3 pix sajork...

bulehhhhhhhh??prizes susah gak aku nak cakap...sebab aku ingt nak tunggu aku fly2 without wings akhir tahun nie...ke lambat sangat eh?kalau lambat, aku kena g boli skang la...huhu yang penting, adiah memang adooooooooo!!

semua leh join...tak kira tua muda...ensem tak ensem yang penting ada email...apakah??sebab confirm2 la benda tuh kena anta by email rite?

please send it before 12.00 noon on 14 September 2009 to zif_1006@yahoo.com...

good luck!!

*kalau contest nie saya ada tercopy cat dari sesape, ampunnnnnn la ye =P


PICTURES


nie antara gambar2 yang aku sempat nak upload...yang lain2 tuh korang carik kat entry lelama la yeeee...kalau korang ada boh pix dari entry lelama, bonus marks akan dipertimbangkan...huhu tapi kalau ko boh pix dari entry lelame pun, header aku tak cantik meletops tak guna gak ye...

ha, pandai2 korang la nak crop ke, crip ke, janji cantekkkkk debommmmmmmm udahhh...the winners will be judge by my cousin ye...not mine...criteria pemenang akan dinilai dari seluruh aspek kehidupan...hiks!

hurmmmm, aku pikir adiah tunggu aku fly2 la kot...bulehhhhhhh u ols????????ke mau cepat????????berapa banyak adiah aku nak bagi, tuh aku lom decide lagik...kena pikir budget semua tuh wei...mana tau saguhati pun aku nak bagi...hiks!yang penting, wat bagi cecantik meletopsssssssssssss debommmmm okeyh...

tankies!tataaaa...muah2 =P

*kalau korang ada nak letak pix aku dari entry lelama tapi pix tuh kecik ke, senget ke, combine ngan byk2 pix lain ke, just shoot me an email ok...



40 comments:

mummYaeesh said...

tak kira menang kalah.. nak kirim fm ujung tahun..woohoo

eya said...

nak joinnnnnnnnnn lahhhhhhhhh....ahaks..

ikiqzana said...

senang nyer contest ni.. bole cuba gak.

n0n0n said...

nice blog and article from u....jemput jenguk blog aku nnt ye......

masviona said...

wah nak gi overseas eh ujung thn nih nak itutttttt hiksss

MuMMy 2 Haqq said...

alamak..header akak pon org buatkan..

Precious said...

Nanti nak nengok header lawa ...

nURmALa mAZLan said...

x dapat la akak merasa nak hadiah dari kojah nih
sebab akak sgt x creative ok bab2 nih

nURmALa mAZLan said...

emeil akak alamat
nurmala@tpb.com.my

chipsmore said...

waa...sape yg terror edit leyh join ;)

DilOt said...

ok2...dilot nak join gak..

kalau ku sempat buat..hehe...

kojah said...

dear mummyaeesh,
hihi try la masuk contest nie kak...mana tau ada rezeki akak

dear eya,
sile2 kak...amat dialu2kan...

dear ikiqzana,
senang eh kak?pasni nk wat contest susah2 la...hoho

dear nonon,
tQ...ok, nnti aku singgah blog ko...

dear masviona,
nmpknya gitu la kak...tp akak dh g dah tmpt tuh...nk ikot gak ke?hiks

dear mummy,
pe slhnya utk sy akak tlg watkan...hihi

dear precious,
bulehhh...nnti sy publish...

dear nurmala,
try je la kak...mana tau ada rezeki...huhu

dear chipsmore,
yg xteror pun leh join...hihi kamu join laaaa...

dear dilot,
joinnnn la...sure sempat nyer...lama tuh aku bagi masa...join tau!

umminabilah said...

salam kenal...nk try lh contest ni

kiyozzz said...

ooo...just kena edit2 gmbo nie je ea..ala..tak pandai nk edit sgt la..belasah je la..kiyozzz kan suka join contest..hehehe..tak cntek jgn mara tau..

syAfA said...

SALAM RAMADHAN..TQ SINGGAH..JMPUTLAH SIGN IN..
SAL CNTSTKOJAH WAT TU,XRETI LA..SETAKAT EDI IN PICASA LEH AR..HEHE..SO?..SUDI KE..

srikandiFIRDAUS said...

akk...
fyka dah siapkan header tu..
&& dah anta kat email akk..
visit my blog..

http://srikandisyafyka.blogspot.com/

kojah said...

dear umminabilah,
try la kak...mana tau akak salah seorg pemenang...hihi

dear kiyozz,
try je...lom cube lom tau...tak cantik pun takpe...sikit pun saya tak marah...lg suke ada la...hihi atleast u try kan =)

dear syafa,
sudi apa ye?tak reti klu nk try pun xpe...sgt2 dialukan...hehe

dear srikandi,
owh...ok2...sy dh dpt...thanx so much ye =)

Dee said...

kojah..akak dulu photoshoot pun mekap simple je..

Dee said...

alahai..salah komen..nk komen n3 bawah tp terklik yg atas..afdal jelah eh..

rasp said...

me tak pandai edit2 nie...
skit2 leh le...
tgklah if kerajinan & kelapangan i try k :)

CoOkiE MoNSter said...

header ko kan da cantek...ko saje nak pakse aku masuk contest ko kan?kan?kan???

lynn said...

ala..dah tersalah la plak...tertulis my own way plak...skalinye on my way..nak edit da takde mase lak kojah...bley je la bende tu ek

kojah said...

dear Dee,
owhh gitu ek kak?mana sy tau...1st tyme katakan...huhu

dear rasp,
try la kak...mana tau rezeki akak...pjg sy bg masa nie...hehe

dear cookie,
mmg aku paksa ko...alah, nk la tukar header baru...bosan gak ari2 ngadap header yg sama...huhu

dear lynn,
bulehhh je kak...tp klu ada masa, akak edit la balik tau...hehehe

nuo vic said...

hurm.. boleh join nie.. tp, nk juga tau ape konsep nk wat.. krang sy main wat, abis lar muke tu jd angeline jolie..huk33

karipapsayur said...

aduyaii.. susahnye contest! Wa tarik diri awai2! Cuba promote contest di sini; http://my-giveaway.blogspot.com/

nuo vic said...

alahai, kene godek2 ker website awk? huh..ni yg den lemah niy.. kah3.. abistu gambar2 awk tu, awk yg bagi or sy kene curik2 dlm website niy..

@--- Sueanne ----@ said...

alaa xgheti la kojah..
kite nye blog pn xde pic header..hahah

nuo vic said...

hahaha.. sebenarnya dah hantar komen bru terbace rule dia kt website ni.. soryy.. hehehehe

kojah said...

dear nuo vic,
konsep dia adalah bebas...jadik angelina jolie??wahhhh best tuh...hahahaha

dear karipapsayur,
susah ke kak?hihi thanx gak for the info =)

dear nuo vic,
tak yah godek2 la...wat la pape pun...jadik cantik sudahhh...hihi gambar tuh amik jeee...

dear @--- Sueanne ----@,
taknak try ke kak?mana tau ada rejiki...hihi

dear nuo vic,
lenkali baca dulu tau bro...heeee

DoDu@HaHA said...

contest?? cam menarik??

adiahnye nilai brape??

kojah said...

menarikkk la...hahaha

adiah nilai berapa?adeh, 1st tyme ada org tny...rahsia la beb...tp memang lumayan!xda la aku nk bg 10sen nyer adiah...hoho

BISKUTMARIE(",) said...

ni mesti kes malas nak bt header sndiri ni...
huhuhuhu..
;D

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

HUH..APA lA AGAKNYER HADIAH TU..
EXCITED ME DGR..
HIK..
TP ME X RETI NAK BUAT..
TP NAK hADIAh LEH x?

kojah said...

dear BISKUTMARIE(",),
malas pun ye gak...nk bg adiah kt org pun ye gak...hihihi pe lg bro, join la contest nih!

dear [[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]],
adiah rahsia kak tp mmg best la...hihi hurm try la join...mana tau ada rezeki...lom cube lom tahu...hihi xcube xleh la dpt adiah...=P

neezareef said...

hamboi tipah..debom2 gambo2 ko

Pocket said...

peh!! macam pocket nak try,
tp sempat kernih?
dah 12hb dah.. adehlaaa...

kojah said...

dear neezareef,
hihihi ha kak, masuk tau contest nih...

dear pocket,
try la bro...sempattttt jerk!

♥sAzALOvEwAN♥ said...

alalala...
susah contest nih..
den xkreatif la...
xpndai nk edit meng-edit nih..
hahaha

wansteddy said...

dah join klik sini yep

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/09/contest-by-kojah.html

email akan diberikan segera

kojah said...

dear ♥sAzALOvEwAN♥,
try je la...lom try lom tau...hihi

dear wansteddy,
ok, penyertaan akak diterima...tQ!~

Page number