My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, September 13, 2009

Adik aku plak yang excident!

pas aku excident baru2 nie, semalam adik aku pulakkk yang excident...alahai, lebai malang tol family aku nie...huhuhuhu

hurm, adik aku excident motor...tergolek dog tengah highway nun...ishhh, ngeri gak kalau aku nak bayangkan...ko bayangkan motor adik aku tercampak kat line lajuuu tuh...sib baik adik aku terjatuh kat line tengah...then dia cepat2 berguling ke line kiri skali sebab dia tengok kereta ngah datang ngan lajunyaaaaaaaaa...so datang kereta waja terus langgar moto adik aku yang tercampak kat lorong lajuuuuuuuuu...sib baikkkkkkkkk wei adik aku tak selamatkan moto dia...kalau tak, ngan adik2 aku sekali hancursssssssss...moto memang dah hancurssss giler dah...

hurm, gambau banyakkkk nih...tapi malas plak aku nak upload...nanti2 la eh...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pas adik aku excident, tros abah aku g booking kereta baru...kata untuk adik aku...atas nama adik aku!untuk jah mana abahhhhh????ini TIDAK ADIL!!!harus aku memberontak secara aman...lalalalala haaaa...adik aku excident, parents aku tak membebel banyak2 weiii...masa aku arituh, mak aiiiii...apakah semua iniiiiiiiiiiiiiiii?????dahla moto dia tak sampai setahun lagikkkk...patutnya lagik banyak kena bebel la kan???ke sebab aku balik paling lambat??ataupun kereta tuh mak aku yang punya??ataupun aku anak pompuan????



8 comments:

niesaHM said...

sabau la kojah...hehe
ada la tu nanti... :)

Shafie said...

ish..bhy tu..
nasib baik xde pape ek.

moto mmg bhy ckit klau jatuh.
lebih2 lg kt highway cmtu kn..

hmm..xpe t ade r utk kojah lak kot..
heee..

CoOkiE MoNSter said...

wahh...kojah, ni harusssla kna wat tunjuk perasaan secara aman nh. ngehngeh...

*ayu* said...

apa pun, syukur ur bro x de apa2..
anak pompuan kojah.. harus la concern lebih but sayng x tunjuk...

:)

rasp said...

syukur ur bro ok kan sis...bawa moto mmg bahya sis...agaknya sbb tu ur parents book kan kete for him...sabor ek..

Dee said...

x kojah..sbb adik ko bwk motor..high risk..abis blaja adalah kot abah ko belikan motor..sabar ye..

eddie dewanaga said...

jawapannya semua kojah dah letak situ...

kojah said...

dear niesaHM,
doakan tau...hihi

dear shafie,
ada ke utk sy??doa2kan tau...

dear cookie,
memanggg...dah buat dah...tak dpt gak kne wat tunjuk perasaan besar2 punya...hahahahahaha

dear ayu,
hurm...tpi bab kne bebel berminggu2 tuh yg xtahan kak...

dear rasp,
a'ah...abah ckp high risk...tuh book kete tuh...tapiii tak aci kak!

dear dee,
abis blaja?lambatnyaaaaaaa kak...huhu

dear eddie,
hihihihi

Page number