My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, September 15, 2009

Kenny Rogers...

ohhh untuk siapa2 yang tak tahu, ini adalah cousin aku yeee...tapi dia sebaya ngan akak aku lorrr...hurm, motip bgtau sebaya??hahahahaha


masing2 kempunan nak makan kenny rogers...so mohla kita g booking dulu...kang datang kol 6 kang memang confirm tak dok tompat nyerrr...


ha amikkk ko...memang puas la kalau makan kenny rogers nih...sebab makan sepinggan sorang...tak payah nak share2 ngan sesape...huhuhu


seorang accountant meng-check amount nya...lalalalala =P


terbaekkk ok kenny rogers midvalley...siap pasang azan kuat2 kottt...restaurant lain adoooo???

ohhh aku tak shopping pape pun yer...datang semata2 nak berbuka puasa sajork...apakah??

so selamat berbuka u olsss =)



10 comments:

khaLifah feDi said...

berbuka pose free lah nie..

p/s:-nnti amik kad raye diblog kf ea..

DoDu@HaHA said...

mantopp!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sedapkan makan kenny rojers nie..wah teringat berbuka hari kedua hari tue makan kenny rojers dengan en shukri..hehehe

JIVEBUMZ said...

kalo free bebuke pose mmg bermakna lah..hihi

nURmALa mAZLan said...

dik..
kenny rogers kat time square pon ada buka azan kuat²..

sedap ok macaroni cheese itu

rasp said...

tul la sis, susah gak nak cari restoran yg nak buka azan tu kuat2...kalo gi berbuka luar, mesti nak tgk time lah lepas tu perati tgk org lain dah start makan ke dak hehehehe

masviona said...

aah mmg pun ahkak pun baru jer jumaat lepas makan kenny nih...sodap....tetambah muffin dia tuh...kalah muffin kat hotel..hiksss

Dee said...

jah..ingat smlm nk ajak jah gi pkns..tp x sompeklah..dh lewat..

eddie dewanaga said...

KR punya baked beans dan mac n cheese memang syurga... nice!

kojah said...

dear kf,
mana ada free...tong2 la nie...ala bro...mcm xsempt nk amik je...sorry

dear dodu,
apo yg mantop??

dear purple,
slurp slurrrppp kan kak...

dear jivebumz,
tak free la kak...bayau sama2...

dear nurmala,
semua kenny kot kak...bagus kan...

dear rasp,
betol2...bab nk perati org tuh yg mls tuh...silap2 ada lak org lain yg perasan...

dear masviona,
adoiii mcm nk mkn lagik jerk...huhu

dear dee,
it's ok kak...lenkali kte roger2 k...

dear eddie,
bila bro nk open table?larikkkk =P

Page number