My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, September 06, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST

hurmmm...aku pun nak masuk contest gak weiii...even aku tak expert lagik bab2 shawl nih tapi totappp mau join ini punya contest...huhu mari2, kita join sama-sama...=> kisahlynna.blogspot.com...


sanggup oh kak saya pi photoshoot sana semata2 nak join contest akak...hiks! =P fyi, nie kali ke-2 aku bergaya ngan shawl...1st tyme aku pakai macam rupa antu dah...hahahaha nie pun aku pinjam shawl cousin aku yang didatangkan khas dari dubai...weeeeee

cara pemakaian shawl by kojah:
a) pakai anak tudung if shawl tuh licin...kalau tak, mau tudung ko ke depan or ke belakang especilly bila ko makan...
b) pastikan shawl belah kanan lebih pendek dari shawl belah kirin (nih bila ko taruk kat kepala la)...
c) pinkan shawl blah kanan ke atas bahu kiri...
d) lilitkan ikot selera anda shawl belah kiri yang panjang2 tuh...lilit atas kepala la...
e) then pinkan ikot keselesaan anda...
f) letak brooch yang cecantik debooom...
g) tadaa...siap sudahhh...betulkan bagi kemas bia nampak lagik cantik even ko tak secantik mana...hiks

selamat memakai shawl u olssssssssss =)



6 comments:

l y n n a s h a a r i said...

koja.penyertaan anda telah diterima..tq join my contest ;)

PakciQue said...

Aku tak dapat nak join lah eh?

kojah said...

dear l y n n a s h a a r i,
harap2 sy lah pemenangnya kak...hiks!

dear pakciQue,
tak bulehhh...bini masuk bleh kot...huhu eh2, masuk lah contest sy!

rasp said...

amvoi...ayu nye dia...
all the best sis...smoga u menang!

kojah said...

oriteee, tQ kak =)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam kojah..
gud luck..k.e-caR follow kojah erk (akak ker..?? akak rsnyer..hehe)..

Page number