My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, September 15, 2009

Header contest!~

Header 2...


Header 5...


Header 13...

guys, aku ingat nak umumkan pemenang contest aku nih esok ari tapi mengenangkan broadband aku ada problem, so pas raya kot akan diumumkan...hihihi harap sabauuu ye...hurm, dalam banyak2 header nih, ada satu header datang dari seorang insan yang bergelar lelaki...huhu maknanya dia jugak la satu2nya lelaki yang join contest aku nieee...bagus kan?i likeee...muahahahahahaha haaaa, ada jugak yang anta 2 penyertaan ye...bulehhhh!aku accept jerk sebab dalam contest aku tuh aku tak letak syarat2 dia jangan anta lebih2...so kira bulehhh la tuhhh...

eh2, korang tak baca ke syarat2 contest aku tuh?aku mintak 1 syarat je kottt...pictures aku adalah antara 2-3 pix sajork...kalau 1 pix pun aku accept...tapiii kalau lebih dari tuh, harapan nak menang tuh adalah tipissss...hukhukhuk

hOnestly aku dan cousin aku tak sempat nak pilih pemenang lagikk...eh2, aritu aku cakap cousin aku yang judge kan?tapi bila pikir2 balik, aku pun akan judge jugakkk...kata contest aku kan...hiks!tapi jangan riso ye...keputusan adalah adil lagik saksama...

ha sekarang, korang pilih la mana yang paling debommmmmmmmmmmm!!tapiiiiiiiiii keputusan korang tuh TAK MEMPENGARUHI keputusan aku kelak yeeeee...



17 comments:

Nurul said...

kiter suke yg no 13 tu.. sbb awk byk citer ttg perjalanan awk dlm blog..

Mengambil kesempatan nie nak ucap.. SeLaMaT mEnYamBuT hArI RaYa AidIlFitrI.... Maaf zahir batin..
;)

Kaseh said...

akak suka header 2 & header 3..

atty's said...

kty suka no 2-5-13-14

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dik..bukan header no 5 & 6 tue sama ke?? cantik nie susah nak buat pilihan nie..heehhehe

eddie dewanaga said...

header 13 dapat undi dari gua...!

Dee said...

sorang je ek lelaki? hehehe..pilihlah yg terbaik di matamu kojah..

JIVEBUMZ said...

perghhh kojah bestnye tak semapt nak join contest nie dah ada pemenang rupanya..


neway tahniah kpd yg berjaya tu! sume header lawa2

MuMMy 2 Haqq said...

Akak suke header 2!!! lawoooo!!

rasp said...

i suka yg header no2 tu...simple and nice!

@--- Sueanne ----@ said...

amboiiii cantik2nye sumeeeeee...
xtau nak pilih yg mane..

nak kena pilih erk???
kite rase header 13 tue lain dari yg lain la..nampk cuteee jeee..
yg lain sume best2 gak..

ainkhurun... said...

header num 1,3 n 5 okeh..yg num 1 tue juz nice,tp ur pic cm xssuwei ltk yg tue..hehehe...suke bc blog kamu!!

Pocket said...

arrgghhh!!
tidaaakkk!! pocket terlambat,
tp tak per, nanti kalau ada lg nanti pocket coba.

tp lawa lawa nyeeerrr...
suka yg ada tulisan cam taip taip tu :)

♥sAzALOvEwAN♥ said...

kojah...
no 2 n 3 cun gler..
simple n cun..
=P

eya said...

huhu..cantek2 belake header2 dowang wat nih..

ikiqzana said...

k zana nyer xde harapan le.. yg lain cantik2 gak... terutama k zana suker yg no 2...

srikandiFIRDAUS said...

sis..
bila kptusan kuar?

kojah said...

dear purple,
serupa tapi tak sama kak...satu ada garisan luar satu lg tak dok...

dear Dee,
a'ah, sorg je laki...

dear sueanne,
saje nk mintak pendpt tp keputusan tetap di tgn saye...hihi

dear srikandi,
ari isnin 28hb...

Page number