My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin...

eh2, arini ramai yang dah cuti raya kah???aku tengok mandommmm je blog korang arini...huhu aku of course la arini ada klas lagik...petang2 nanti baru aku balik umahhh...bukan takat class aje, test pun ada gak sepatutnya arini...tapi sir tuh bleh plak g cancel test last minuteeee...huh, sakit lak ati aku nih!

haaaa, raya nih korang balik mana??aku balik kampung aku laaa...agak2 kampung aku kat mana?kelantan la wehhh...hikhikhik esok aku ngan family aku akan gerak balik kampunggg tapi mayb akan singgah kat ganu dulu kottt...g tengok umah baru my kakak tersayang...

serius raya nie mood aku tak datang sepenuhnyaaaaaaaa...mana taknya weh...kasut raya pun tak dok...tudung pun aku baru beli selai...apakah??tuh pun sib baik baju raya adooooo...hurm, nie 1st tyme gak la aku nak beraya tanpa akak aku yang tersayang...hukhukhuk ceh, macam la akak aku tak wujud plakkkkk...


ok, di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin...maafkan segala salah dan silap aku ye kengkawan...semua orang tak terlepas dari melakukan kesilapannnn...


owhhh sape2 yang ada bagi kad raya untuk aku tuh, terima kasih banyak2 la yeee...tapi masa tak mengizinkan untuk aku...macam tak sempat je aku nak collect kad2 raya tuhh...ampun la ekkk...

dan untuk akhir kata, nak duwet raya bulehhhhhhhhhhhh??? =P lalalalala



11 comments:

@--- Sueanne ----@ said...

lor kampung kelate ke??
kat mane kojah??..
selamat menempuh pejalanan 8 jam tue la ye..hihiih

Intan ~ Nur Azlina said...

Selamat Hari Raya...
Moga berbahagia di hari lembaran yg bakal menjelma....

MuMMy 2 Haqq said...

selamat hari raya...mana header baruuu???

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kak Kaseh
p/s: Mkn lemang nati jgn lupa akak :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari raya.hati2 balik kampung yer..nanti klu rajin datang la beraya kat umah akak..makan biskut2 kering pun kira orait la nyek..hehhehehehehe

selamat hari raya

maaf zahir dan batin
uwaaaaaa esok akak keja lagik..tensi2..

JIVEBUMZ said...

selamat hari raya kojah
mohon maaf zahir batin yer

Dee said...

budak dh besau xleh pegang duit raya..nti shopping je manjang..hehehe..

eddie dewanaga said...

be good and stay out of trouble, kojah... maaf zahir batin.

lily lotus said...

nak duit raya meh dtg umah ekk..hehe

♥sAzALOvEwAN♥ said...

waah!!canteek kad raya you..
selamat hari raya ya..huu

kojah said...

dear sueanne,
a'ah kg kat qlate...kat bachok...raya selalunya lbh dari 8 jam...ada tuh sampai 16 jam...hoho

dear intan,
samat ari raya gak...maap zahir batin ye...

dear mummy 2 haqq,
sabau kak...hihi kne umum pemenang dulu...

dear kaseh,
samat ari raya kak...ok2, sambil2 kunyah makanan tuh sy ingt kat akak tau =P

dear purple,
umah akak ktne ek?agak2 dpt duwet raya tak?klu dpt, lajuuuu je sy nak g...hahahaha xpe2 kak, keje bagus2 nnti mtk bonus kt bos...btw, samat ari raya maap zahir batin =)

dear jivebumz,
samat ari raya gak kak...maap zahir batin ye =)

dear dee,
hahahaha shoping utk terapi kesihatan kak =P

dear eddie,
maap zahir batin to u too bro...

dear lily,
nak nakkkk...hahaha umah akak ktne ek?

dear sazalovewan,
cantik ke?tQ...hoho btw, samat ari raya maap zahir batin =)

Page number