My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, September 27, 2009

"terima kasih"!

driver => seorang lelaki...

bila budak2 lelaki yang turun bas...

lelaki 1 : terima kasih bang
lelaki 2: terima kasih bang
lelaki 3: diam
lelaki 4: terima kasih bang
lelaki 5: terima kasih banggg
lelaki 6: terima kasih bang
lelaki 7: terima kasih
lelaki 8: diam
lelaki 9: terima kasih bang
lelaki 10: terima kasih banggg


bila budak2 pompuan yang turun bas...driver still lelaki yeeee...

pompuan 1: diam
pompuan 2: terima kasih
pompuan 3: terima kasih
pompuan 4: diam
pompuan 5: diam
pompuan 6: diam
pompuan 7: diam
pompuan 8: diam
pompuan 9: terima kasih bang
pompuan 10: terima kasih

adakah kerana budak2 pompuan pemalu maka ucapan terima kasih pun kurang??adakah kerana takut dilabel gedix?adakah kerana driver tuh seorang lelaki??

bagi aku buleh la nak cakap terima kasih tapi bila part 'bang' tuh yang payah ckittt...bukan tak hormat tapiiii macam geli plak nak sebut word abang@bang...huhuhuhu alangkan abang aku sendiri pun aku tak panggil abang, inikan pulak orang lain...eh2 tapiii...x-bf aku dulu ada la aku panggil abang...ate aku umor 20 tahun, dia umor 26 tahun...hiks!

hurmmm, bila teringat balik orang 1st yang aku panggil abang selain dari xbf aku adalah abang2 tempat aku practical dulu...abg jamshid, abg wak + abg suheab...sebab tuh aku agak janggal nak panggil abang2 nih...malu nyahhhhhhhhhhhhhh!

hahahahahhahahaha *gelak guling2*



9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wey kojah ape bang2..

nk bang pi masuk masjid hehehe..

ops slmt hari raye =p

Pocket said...

abang pocket ni pun ada gak!!
tp sebenornyer buleh la dipanggil
pakcik..
adehhh,

wanita maleh nak ber'abang' pasal takut jantan tu perasan,
heheheh..
buleh ker alasan itu?

green said...

yerp..sebut je terima kasih..
tak rugi pun..
bkn nak menggatal..
tp menghargai driver bas yg hantar dengan selamat..

Shafie said...

hmm..
abg shafie? keh3...

Lionel Azry said...

gua lagi pemalu kot :P

Rashid said...

Salam ..
wah bagusnya..siap ambik data tu.

Analisis tu menggambarkan orang lelaki sekarang ni sudah ada didikan yang baik.. ada nilai sopan gitu.

kojah, malu ek panggil abg. Apa kata panggil saya abg? ermm..

@--- Sueanne ----@ said...

kite ok je panggil abang2 ni..
budak2 kecik pun kite panggil abag..
macam muda laks kite ni..hihih

IT'S Me N.a.N.a said...

bukan!!! sebab kalau panggilan abg tue mcm..ermm..awww..

"baaanggg..nak pegi mana tue? jom lar ikut saya.." mcm mak nyah yang tegur adik sy tempoh hari..eeee..

kojah said...

dear kf,
huiii, pompuan mana leh bangggg...samat ari raya too =)

dear pocket,
betul2...lelaki cpt perasan =P

dear green,
tuela sebut terima kasih bulehhh tp part nak ckp bang yg susah tuhh...

dear shafie,
tak bulehhhh...kita sebaya =P

dear lionel,
laki mana buleh pemaluuu...

dear rashid,
pompuan tak ada nilai didikan yg baik la bro?cannotttt...huhu sebab klu ckp lbh2 kena gayak gedix plak takut lelaki perasan =P

dear @--- Sueanne ----@,
budak2 kecik leh la panggil abg...tp klu org2 tua nie xleh la panggil abg...cam geli...hahahahahaha =P

dear nana,
betol2...bukan sebab pompuan tak cukup didikan kan?hihihi kang lbh2 kang pe lak kang...

Page number