My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, September 10, 2009

Bukak pOse hari ke berapa ntah...

ohhh sangat2 la best ok bila dapat berbuka kat luar...even duwet tak dok la selebat mana...huhuhu yelaaa, bosan dowh ari2 ngadap lauk yang sama kat hostel nun...


nie idea dari Farizat, kita g makan kat HR steak...kek mano tuh?mano lagi kalau bukan kg baruuuu...

tengah2 tuh air aku, honeydew...kiri kanan acik tak ingat la plak air apeeee...ate aku tak rasa pun...


ya ampunnnn...terpaksa gak oh aku keluarkan entry makanan...ate terliur gak aku wei tengok bloggers2 lain dok tayang makanan...hiks!

nie aku nyer makanan, morocco mix chop...morocco tuh nasik yeee...hurm, bahasa apa tuh ek?


on left: kojah, farizat, ja...on right: wawa, fadhila...

total aku nyer makanan RM10.50...ok dok???makanan dia bulehhh la tahan...sesuai la ngan harganya kot...

ohhh bila nak bukak puasa ngan maro nie?



8 comments:

n0n0n said...

morocco tu bukan pggilan utk nasik la kojah....tu just style dia je...igt org morocco tak makan nasik ke?wakakakaka...sedap sgt ke?terliur lak aku tgk....jeles pn ade...takpe,ptg ni aku mkn hotel..free lg...aku snap pic bg ko lak tgk kojah oi...wakakakaka...

rasp said...

morocco tu setahu i nama satu negeri...ntah le
ok sesgt rege dia sis....

Dee said...

akak ingat morocco tu maghribi je..hehehe..

[z@ck] said...

Ok la 2..
RM 10.50 consider murah klu makan ala2 western..

DoDu@HaHA said...

wow??? menarik btol steak tuh!!!!

daku terliuuurrr...

kojah said...

dear nonon,
hahaha pepandai je aku kan...ha bukak kt hotel?hotel mana?aku pun samaaa...aku pun leh tayang2 makanan aku kt ko...hiks!

dear rasp,
tuh la...sy pun main ckp je morocco tuh nasik...hihi kak, thanx so much nak pos kad raya!muah2

dear dee,
hihi dh bis shopping kak?

dear zack,
tuhla...murahh la kan...

dear DoDu,
g la tryyyy...slurpppp!!sedapppp =P

CoOkiE MoNSter said...

ohh...sangat tergoda tgok chickenchop tersebut..ko sengaje kan??

Shafie said...

Ooo..tidak.....
pic kedua tu buat sy terliur...huu =p

Page number