My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, October 02, 2009

Memang aku TAK CANTIKKKKK!!

blablablabla *edited*

lagi satu, kalau aku ada tak puas ati ngan sesape, aku memang tak reti nak senyum2 berlakon talam 2 muka...bagi aku lebih baik aku tunjuk dari kau yang yang belakang orang tuh bukan main lagi dok mengumpat bagai tapi depan2 masyaAllah, hanya tuhan jerk yang tahu!!!!amboi amboiiiiiiiiiiiiiii ingat aku tak tahu ekkkk...kalau ikot hati aku yang busuk nih, memang awal2 lagik aku dah gtauuuuuuuuuuuuu...

yang jadik masalahnyaaaaaaa, kalau kau dah dengar cerita aku, diam2 sudah laaaaaaaaaa...yang kau nak g jaja cerita aku dan cerita budak tuh seantero dunia nape?????tambah2 plak tuhhhh...kasik lagik uppppp ek????aku percayakan kau...sebab tuh aku cerita kat kau sorang...ada kat orang lain aku cerita sama???takkkkkkkkkk!!yang kau nak jadik batu api nape hah???????????????????????lastly apa yang kau dapat????kepuasan??????!!!!

kau kutuk2 orang nih aku diam2 jerk...tak ada pun aku nak g jaja seantero dunia...aku keep on secret...tapi bila part aku, cepat2 kau g kepochi sana sini!!!!!!!!!!!kawan apa kau nihhhh????????

mulai saat ini, aku dah tak percayekan sesiapa =( sobsobsob!!

YESSSSSSSSSS, aku memang jahat jauh sekali HODOHHHHHHHHH...aku tak penah pun kata aku cantikkkkkk...penah saya cakap saya cantik my readers??????ha kalau aku cantik, dah lama dah fizo omar tuh minat akuuuuuu...tuh aku akui sangat2!*kau kata aku cantik, terima kasih daun keladi yeee*

dannnn kalau kau dah menyampah sangat ngan aku, kau tak payah baca blog aku bulehhhhhhhhhhhhhhhhhhh???tuh je yang aku mintak tolong sangat2 ngan kauuuuuu...kang tak pasal2 aku wat private lak blog aku nih...mau??

AKU SANGAT MARAH TIKA INI!!!!

*selama nie aku marah2 aku dapat tahan, yang nih memang aku tak dapat tahan*


15 comments:

Bro_mie said...

Sabo jah...sabo!...ececeh....time org, bleh plak aku suh org sabo...muhahaha

Pocket said...

that is life,
ari ni kita kawan, mungkin besok lawan.
pocket kenal ngan org yg baik 14 tahun dah, just because of gi beraya tak ajak member tu, kna pangkah.. sampai sebarkan fitnah pasal kiter ni. dia bagi tau head of dept lg!!
kater pocket tu time management nyer tak betul. OOiii!!
pasal aku tak ajak ko gi beraya?
hek enneee...

pasal tu..
kalau syang, simpan sdikit benci,
kalau benci, simpan sdikit sayang,
kalau blogging utk curahan hati,
simpan sedikit rahsia,

mana tau..
readers anda adalah bakal mak mentua :D

so skrg kwn dah jd lawan?
doakanlah moga jd kawan balik nanti, then kojah betray dia balik.. hahahahah!!!

*ayu* said...

kojah...
sabar bebanyak ek?
astghfirullah... kojah sabar & diam kan jer...

take care kojah...

IT'S Me N.a.N.a said...

kojah..kamu cantik dimata saya.**sgt ikhlas..=)
Lantak lah org tue nak buat apa. Janji kamu happy di dunia dan akhirat yer...

peace no war!!

Dee said...

sabar kojah..dlm berkawan mmg kena hati2..

masviona said...

saba ye dik jah...ahaksss...leh tak akak pggl gitu....hehehhe

ala kojah biasa ler tuh org2 yg dengki camtuh mmg selalunya ramai so len kali better kojah hati² je ye...meh share ngan akak konfrim akak keep on secret gitu...ermmm tp betul tau bukan senang nak cari kawan yg betul2 jujur n ikhlas ngan kita kita jujur ngan dia pun dia leh wat taik kat kita kan...apalah manusia...huhuhu

saba ye kojah dah lepas nih jgn percaya kat dia lagi akak pun sama cam kojah kalau tak suke xreti nak jadi talam bermuka2 depan baik belakang cam....huhuhuhu. better kita jujur kan

mamarempit said...

ayooyoo...kojah sudah naik angin....

sabo jah....meh kite minum dulu.....

zaman skang ni nk caye ngn sape....sume tk leh pakai...ngn mak bpk je kite leh ngadu....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uit marah btoi nie..akak pun ada jugak xpenah suka dan benci seseorang...sampai la ke saat ini taw..sabar yer kojah...kojah xcantik ke??? sweet jerk akak tengok...

p/s: next sunday (11/10) akak nak turun seremban 2..leh la beraya kat umah kojah nyek...hehehehe

rasp said...

cukup mencik stok2 'kawan pirahna' nie...kawan makan kawan!

mmg susah nak cari kawan yg sememangnya kawan sejati kan...

lily lotus said...

aduhai..manusia durjana manalah yg buat adik akak ni hangin satu badan..yg penting kojah mmg cantiklah! tang senyuman tak tahan tu..manis jer..senyum sikit dik ;)

eddie dewanaga said...

kenapa Jah.. marah-marah ni, tergigit tebuan ke?
hmm... sabar, biar orang buat kita, kita relax dan cool je, sebab yg membezakan 'orang itu' dengan kita ialah akal yg waras serta ketinggian pekerti.

*bila dah kena mcm ni, hati-hati memilih kawan.

atty's said...

takpe kojah .luahkan marah mu itu..nanti lega skit ..

@--- Sueanne ----@ said...

sabar ekk kojahhh..
kawan2 gitulahh..ada yg ok ada yg xok..pas2 ni..jangan kawan ngan die dah..buat dekkk je ngan die tue...
sabar ekk..

nEa FleriDa said...

sbr dear.. :)

kojah said...

dear bro_mie,
nih sbb xsabar yg kua entry nih...haha

dear pocket,
laaaaaa, sbb xajk g braya jee??chiii betol la kan...mcm2 kawan nie kan bro...kwn2 gak, belakang kita bkn main dok tikam...jap2, ada ke bakal mak mertua yg baca blog nie?sape tuuuu bro?muahahaha takmo la betray dia blk...bia la dia ngan labi2nya...btw bro, thanx for da advise...part yg sy plg suka is simpan sdikit rahsia utk blogging!

dear ayu,
mmg diamkan aje kak...cuma dlm blog nie tertulis gak...hoho

dear nana,
org penuh hasad dengki camtu la kan?

dear dee,
tau xpe kak...dpn kita bkn main lagik, blkang2 cm taik!

dear masviona,
dik jah?hihihi cm klakar je kak...betol2 kak...kwn yg jujur ikhlas ssh nak carik...hurm, mmg sy takkn percye dh...dh serk!!ok2, pape sy ada probs sy story kt akak ok...leh kak?btw, thanx so much kak!muah2!

dear mamarempit,
minum ktne kak??jommmm...*laju je bab2 mkn nih* hurmm, betol2...mak ayh je leh cye...

dear purple,
standard la kan ada tak ske org tp jgnla bila kte dh dgr cite org tuh, kita lbh2 kepochi lakkk...huh!akak nk dtg somban?jommm kte minam2...

dear rasp,
pirahna?baru 1st tyme dgr...hihi betol2 kak...susah carik kwn betol2...

dear lily,
akak tlh membuatkn sy senyum =) hihihi mrh nih mmg xleh tahan kak...

dear eddie,
bukan takat kne ggt tebuan tp kne patuk ular...ok2, sy akan relax je bro...

dear aTTY,
haaaaaa betol2 kak...sbb xtau nk marah ktne dh...huhu

dear @--- Sueanne ----@,
mmg takmo kwn ngan dia dh...menyampah!!

dear nea,
sbb tak sbr la yg kua entry nie...hihihi thanx dear!

Page number