My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, October 03, 2009

Perigi mencari timba...

wahhhh macam best jerk topic nie kan?yuhuuuuuuuu!

ari khamis aritu aku ada klas agama...kebetulan lak kitorang ngah belajar pasal hal kekeluargaannn...so ustaz nie pun tanya la pendapat2 kami mengenai isu perigi carik timba nih...

nak tau pe ustaz tuh cakapppp???

zaman sekarang dah tak kisah dah hal perigi carik timba nih...pompuan leh je approach mana2 lelaki yang dorang suka...lagipun skang orang dah lebih open minded...blablabla

haaaaaaa gitu...kalau pompuan yang malu2 kucing cam aku nih camne?muahahahahaha panggg skali!!

hurmmmm terlepas la jawabnya kannnnnn...

jap2, aku nak pilih timba yang mana satu ek?larikkkkkkkkkkkkkkkkk =P


6 comments:

eddie dewanaga said...

tak salah rasanya kalau girls approach dulu... dunia dah maju, zaman dah berubah.

kalau kojah teringin nak belanja gua makan donut pun gua okay je... boleh??

cHeRyNa PiReS said...

sha suka jd perigi. sbb kalau jd perigi...sah2 ada gunanya. (melainkan kalau perigi dah buta).

tp kalau jd timba...siapalah timba tanpa perigi...maybe kena berebut tpt dgn rubber host kat toilet je...(susah nak hidup jadi timba yang a bit outdated)

but perigi and timba saling memerlukan.

takde timba, perigi banyak air pon takleh nak amik airnya. takde perigi...timba kena bersaing dgn yang lain.

* merepek sket...but i hope u'll get what i mean.

bagus la opinion tuh. dah kawen ke belum (now, sha jd perigi)

mamarempit said...

jgn cari timba yg tk de tangkai Kojah...susah kang...kalo nk cari...cari timba cam dulu2..timba besi tu...hahhaa...

Encik Azizan said...

ty kate ustaz..ni kate saya,skang da x pakai prgi lg..skng da maju ada paip, siap shower lg.hehe

cr timba yg xde talinya...muahaha

niesaHM said...

hye kojah. yup betul lah tu..otw nak kedai bunga masa tu dr campus.. Yg dlm lift aritu pun rasa mcm kojah jugak tp tgk dia mcm kelam kabut jer segan pulak nak tegur kang salah orang pulak,,hehe

kojah said...

dear eddie,
hahahahaha nie bkn hal blanja bro...nih hal perigi carik timba =P

dear cHeRyNa PiReS,
betul2 kak...yg pnting perigi ngan timba saling memerlukan...hihi sy lom kawen lagi laaaa...

dear mamarempit,
hihi carik timba yang sangat2 berguna kan kak...means klu perigi xda pun, timba still carik perigi yang dulu2...hoho

dear Encik Azizan,
tamau la...nk carik timba yg ada tali...baru kelassss...haha ala, umah sy still pakai perigi lg =P

dear niesaHM,
kdai bunga?huhu sy br blk g jln tar...tuh la, sy pn rs sy kelam kabut sbb nk anta asgmt...hihi

Page number