My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, October 14, 2009

Maggi KETAM yang superbbbbb!!

korang penah makan maggi ketam tak??ehhh, silap2...penah dengar maggi ketam tak??aku tak pernah okeyyyy...so bila skandal pertama aku ajak kitorang makan maggi ketam, lajuuuuuuu je cakap nak...hahahahaha

skandal pertama?=P


ntah apa yang cousin aku dok borak sampai muncung2 mulot cenggitu skaliii...

korek Dah jangan tak korekkkkk!tettttttttt!

ha nie ari raya pertama nie kitorang g terjah maggi ketammmmmm...

adik aku pun join sekaliiiiii....ate adik aku jadik driver weiii...

tang sakit2 excident tue gigih lagik dia nak drive...

layannnn aje...


taraaaaaaa....maggi ketam in da houseeeeeeeeee!

eh2, aku tak cakap lagik ek tempat dia kat mana?tompatnya di kelantan nun...or lebih dikenali di Tok Bali sanaaaa...ha u ols jangan la plak tanya aku tok bali tue kat mana...idok la aku reti nak menjawabnya...lalalala

kat area KL or memana je la ada tak yang jual maggi ketam nie??????


terliur2 balik aku dibuatnyaaaaaaa...

perghhh!memang sodap betul laaaa...dia pakai maggi kari n ketam tue ketam nipah u olsssssss...

haaa, tetibe aku rasa cam nak buat business maggi ketam nie pulakkkk...hmmmmm


dah nama pun sedap sesangat, harussssssss la licin koooo...orang datang nak makan pun memang berduyun2 la...tapi kalau ko datang lmbt2 sgt, confirm yilekkkk punyooo...

datang amik bau saje laaaaaaaa...



15 comments:

ikiqzana said...

nasib le jauh kojah.. klu kt kl ni akak dh terjah dah..

mmg nmpk maveloussss...

*ayu* said...

menarik ni kojah.. aduhai..akak dah la suka ketam! nyum nyum!

umminabilah said...

emm sedapnye mgi tu...hargenye berape lak cik kojah?

neezareef said...

kretip tul kdai tu jah oii bubuh ketam pstu taruk harga kaw2..isk isk...

Dee said...

nmpk sedap sgt kojah..terliur siot..pestime akak tgk ni..

eddie dewanaga said...

adoi... sedapnya!

kojah said...

dear ikiqzana,
tue la kak...klu ada kt kl pun sy nk terjah...mmg lain dr lain...

dear ayu,
pe lg kak...g la kelantan...hihihi

dear umminabilah,
total 4 org mkn 26 hengget...murah kan kak??

dear neezareef,
harganya tak ada la kaw2 sgt kot kak...semua skali 26 hengget...

dear dee,
mmg sedap kak...sy pun pestime gak...

dear eddie,
slurp slurpppp!!sedapppp bro!!

CATZ said...

tak pernah dgr lagi megi ketam..
tapi nampak sedap..
woo..bleh masak cenggituh lepas ni...
mablesssh..

kojah said...

sure sedap akak masakkk...dhla akak pndai masak...nak ckit kakkkkk

:: fAzRa :: said...

kojah......

akak biase gak gi tok bali..tapi kedai dia belah mane nih? tak pernah plak akak dgr ade kedai jual maggi ketam ni h......aduhhhh

terliur wehhhh

kojah said...

dear fazra,
klu dari qlate, lps jmbtan tok bali tue ada simpang 3, masuk blah kanan kak...

Anonymous said...

kalu dari bachok, lepas skit dari tok bali, cerang ruku nama tempat tuh.

Highlander said...

kojah,bagi la GPS coordinate tu sekali,senang nak cari nanti tempat tu......

kojah said...

dear highlander,
alamak fail la bab-bab jalan nih...tapi dia lepas dari jambatan tok bali...kalau datang dari bachok, lepas jambatan tok bali ada simpang kot kanan, pastuh masuk simpang tuh...

tapi ada masuk jalan lain lagik dari situ...tak ingat sangat la...sorry...

Biyha K said...

Find us on Facebook
https://www.facebook.com/dsyazcafe

Page number