My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, October 26, 2009

Stupid things!

adoyaiiii!pintu bilik aku terkunciiiii!!dah la penat2 malam2 baru abis class...

lepas aku mandi2 je tadi nak bukak la pintu bilik...tengok2, aikkk, mana kunci bilik aku nie...kata la aku tak bawakkkkkk!

aku gigih la g ketuk bilik by bilik...
ada kad topup tak?

itu je lah caranyaaaaaaaa!!untuk sem nie saje, nie kali ke 2 pintu bilik aku terkunciiii...masa first tinggal kunci tue, ada budak depan bilik aku nie bagi kad topup...btw, tQ dear!

nak contact budak bilik aku pun tak bulehhhh...ate camne?dorang pun asyik sesatttt sajork nak balik bilik...aku pun dah lupe muka sorang2 dak bilik aku =P

hurm, sib baik ada Domby sebagai peneman...hiks!


5 comments:

Pocket said...

lenkali gantung jer kunchi tu kat leher:)
buat tangkal yg lawa sikit,
kot kot org buleh salah paham kater benda tut actually a locket.
heheheh:)

pocket nyer rumah kat perda dulu hancur luluh pintunya kerana symptom yg sama...
kuar umah,
lupa kunci,
nak masuk balik tak leh,
pocket tendang,
dah tak leh gi keja,
pasal umah tak leh nak tutup blk...
bodoh kan?

@--- Sueanne ----@ said...

kad topup???
bila baca citer kojah ni, teringat dedulu kala..kad topup penyelamat buka pintu..ehehehehe

:: fAzRa :: said...

awatla jd mcam tuh...ish ish...kesian nya.....

kojah said...

dear pocket,
hahahahaha lawak la...actually dh ada tali gantung kt leher tuh...tp terlupe gak nk pakai kat leher...hoho

dear sueanne,
tau xpe kak...skang topup dh pakai ketas ssh ckit la...

dear fazra,
hukhukhuk

kojah said...

dear pocket,
hahahahaha lawak la...actually dh ada tali gantung kt leher tuh...tp terlupe gak nk pakai kat leher...hoho

dear sueanne,
tau xpe kak...skang topup dh pakai ketas ssh ckit la...

dear fazra,
hukhukhuk

Page number