My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, October 29, 2009

Aku demammmmm =(

koh koh koh...nie akibat kena ujan + tidur tak menentuuuuuuuuu...

adoyaiiii!!mintak2 masa exam aku ok...doakan saya ye kawan2...

haaa, ramai yang tanya nape aku tak nak voucher Vinci plus tue kan?kan kan??

sebab aku dah beli sepasanggg...dan dapat la voucher ituuuu...tak kan aku nak beli lagikkk?duwet tak dokkkkk laaaa...ke ada sesape nak bagi aku duwet suro aku shopping kasut lagi?kehkehkeh

aku tak pilih lagi aku nak bagi sape sebab skang aku busy...nanti aku free aku anta comment kat orang yang bernasib baik tue ek...

tata!~

8 comments:

mamarempit said...

get well soon laling...

MuMMy 2 Haqq said...

semoga cepat sehat yee...gud luck utk exam. jgn lupe bawak toyol..hahahha

IT'S Me N.a.N.a said...

cepat2 baik kojah..
makan ubay ok!

eddie dewanaga said...

wish u a speedy recovery...!

nEa FleriDa said...

jgn lupa mkn ubt yer:)

Dee said...

take care kojah..

rasp said...

makan ubat tau!
smoga cepat lah u sihat balik!

kojah said...

dear all,
tQ sooooo much!
hurm mummy haqq, bawak toyol?test bleh la kak...exam tak berani...hoho

Page number