My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, October 30, 2009

First tyme merasa J.Co...

seperti biasa, kampung baru laaaaaa port makan2 kami...

orang lain semua makan laksam, aku makan nasik malam2...muahahahaha


serius, baru first tyme aku nak merasaaaaa...

bukan tak penah nampak kedai dia...tapi setiap kali lalu, 'nantila beliii'...alih2 sampai ke sudah tak beli...hahahaha


nyum nyummm!lembut J.Co lagikk kot dari big apple...yang aku amik nie tak ada la manis sangat...tapi kawan2 aku cakap J.Co nie manis kaw2 punya...

tengokkkk tue...tak menyempat2 dah...balik-balik bilik tros ngappppp!

apa kata u olss...yang mana lagikkk sedappp?J.Co @ big apple??


7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nampak sedap nyer..harus cari nanti nie..huhuhu

amir5656 said...

apa kata kalau try krispy creme
serius lagi sedap tahap gaban

Dee said...

jco lah..napa x amik almond alcapano ke apa ntah..yg ada hirisan almond atas donut n also glazier..lg sedap..

rasp said...

coq keria lagik sedap...
kalo exam nie dah fail dah nie hahahaha....

kojah said...

dear purple,
carik jgn xcarik kak...hoho

dear amir5656,
yeke?nnti sy try

dear dee,
yeke kak?sy xtau...budak baru blajar...ehee

dear rasp,
keria tros kan kak...haha

s h a r v i na said...

for me big apple lg sedap! ;)

kojah said...

dear sharvina,
owhh?sy xda beza mana lg sedap...hehe

Page number