My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, October 05, 2009

Sehari before raya...

sampai2 kampung jeee, aku dapat lagi 2 kad raya...hip hip hurrey!!

ohhh very da sweetttt tau kad raya tue...rasa cam nak joget jeeeee...bukan takat dapat kad raya sajork, ciap ngan keychain + pembaris upin ipin tuhhhhhhh...ko adooo? =P

skali rasa cam nak tergelak guling2 pun ada, skali rasa cam terharuuu pun ada...hahahahaha hukhukhukhuk


yang nie dari angah *click untuk image yang lebih besar*


yang nie dari along *click untuk image yang lebih besar*

tapiiii along, kata kad raya untuk kakak jah...kenapa tulis bro pulakkkkk??lelaki kah aku??


from left: adik (dak tecik), along (belakang), uda (depan), angah...

kecik2 lagik dah bagi kad raya untuk akuuuu...hahahahahaha oh yaaaa, mereka ini juga adalah sepupus aku...


makanan berbuka puasa di kampung pada hari terakhir berpuasaaaaaaa...

eh2, awat terketaq2 plak tangan aku tyme nih?


disebabkan esok dah nak raya, jom kita main mercun + bunga apiiiiiiiiiiiiii...

bukan takat budak2 kecik yang overrr, mak2 budak pun overrr tau!


9 comments:

Dee said...

lmbt update ye kojah? dh siap assignment? kehkehkeh..

Uruchimaru @ kf said...

bro kojah hehehehe =p

*ayu* said...

comeylnya kad derang!!! its the tots dat counts kan jah?

rasp said...

bro pun bro lah....niat nak bagi tu penting :D

eddie dewanaga said...

key-chain Arsenal tu betul-betul bikin gua angin satu badan ni Jah...

argghhh....!!!

@--- Sueanne ----@ said...

jawapannye BERUS..hahaha..cute jeeekkkkkk..heheh

kojah said...

dear dee,
lom kakkkk...huhu

dear kf,
tau xpeee...laki ke kojah nie?haha

dear ayu,
betul2 kak...sgt2 terharuuuu...sobsobsob!

dear rasp,
hihihi betul gak kak...drp cousin2 sy yg lain yg xdpt...hoho

dear eddie,
mau bro?meh blanja kojah kfc dulu =P

dear @--- Sueanne ----@,
hahahahaha berus?kalakar laaaa...

CoOkiE MoNSter said...

happening giler umah ko raya kan? sonok beb!

kojah said...

dear cookie monster,
memang meriahhhh...ate mak2 budak pun join sekaki...hihi

Page number