My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, October 16, 2009

Tahniah abangku...

hurmmm skang turn abang aku...nanti2 turn aku pulakkkk...

aaa tak sabarr u olsss...hahahahaha


kat merata2 tempat dah tampal notis, masuk dewan before pukul 8.30...tapiii ada lagik yang degil eh?even kat kad jemputan pun adooo tulis...tak nampak kah?

amboi amboiiii...dah la ko datang lambat...nak dekat2 kol 10 cenggitu la...pastue buleh plak ko g tendang2 pintu hall tuh...tendang pun bukan slow2...tendang kuat2 punyer tuhhh...ishhhh, tak ada adab kah bro????

tuh ha yang pakai baju hitam tuhhhhhhhhhh!


aku tunggu tengok tv kecik citotet kat luar sampai abang aku naik stage sajorkkk...pas abis tengok abang aku, tros aku cabuttt...watpe nak tunggu lama2 kann...udah la mata aku nie berpinau2 nak tengok...sound tv slow yang amat plak tuh...aku nie dah la pekak...satu hapa tak dengar...huh!!


eh2, jumpa lak rumate aku...tuh ha yang tengah2 tuh...

ada yang mauuuuuuuu??single n available niee...

opsssss, tompang lalu Sal =P


wakakakakaka classmate aku pun adoooo...

hishamuddin bin jasni...

alahaiii dekutnya ko Baba...patutnya hulur la sebotol air kat aku...kata tokeyyyy =P

Baba: sape konvo nie?
Kojah: bf aku...
Baba: owhhh...

mOtip??lalalalalala


abang aku bersama makcik yang tersayang...datang bukan sebarang datang tau...siap abang aku dapat angpau bling bling lagik tuhhhhh...masyukkkkkkkkkkk!!

wahhh best besttt...jah pun nak gak nanti tau Cuna...hahahahaha dasarrr tak malu kojah oittt!~


masa nie abah aku dah cabutttt...ate busy kalahkan PM...owhhh me dun likeeee...tuh pun sib baik sempat bergambar semua...kalau tak, aku pun hangennnn weiii...


8 comments:

Privacy_Resident said...

erk.
kemsalam rmate :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah abang kojah.. :)

CoOkiE MoNSter said...

tahniah jgak yerk kat abang kojah..sabo jela nanti ko pon merasa gak konvo.Insya Allah..

kojah said...

dear privacy,
okeyh2...no problems =P

dear purple,
tQ kakkkk...

dear cookie,
nnti bagi bunga kt aku tau ecahhhh!

eddie dewanaga said...

lawa betul area PICC tu, ada ambik gambo lebih, Jah..??

taruk sini ah...

Rashid said...

ada yang mauuuuuuuuu?

ehemm ehemm nak kenalan le ngan rumate tu.. tuuu rumate yang baju hijau. hehe

said...

hmmm...yang baju hijau tuh masih single lagi kah''?...berkenalan buleh?... =))

kojah said...

dear eddie,
adaaa tp takmo la upload byk2...cek maluuuu...hahahahahaha

dear rashid,
baju hijau?sape tuuuuu?owhh yg itu payah ckit la...wakakakakaka

dear u,
owhhh sapekah kamu wahai u???

Page number