My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, October 13, 2009

First day of Raya...

hahahahaha orang lain dah bungkus dah hal raya, aku baru hegeh2 nak post kannnn...tapi takpe2...semangat tuh yang penting =P

haaaa...aku di pagi raya gini la...family aku tak dok gambau ramai2 cam u olsss tueee...tak penah di buat oleh family aku okeyyyy...

aku pun tak tahu sebab apa...mayb sebab lebih excited nak borak2 ngan adek badek sepupu sepapat bagai sampai lupe nak amik gambau kottt...

tak pun sebab masing2 bangun lambatttttttt...muahahahahaha sape yang bangun lambat tuhhhhhhh??tak kan orang2 tua plak kottt...harus la mereka2 yang bujang tak bujang ituuuuuuuuuuuu...

eh2, i bangun paling awal okeyyyy =P


bukan raya je aku g lawat nenek sedara aku nie...tiap kali balik kampung je sure jejak umah dia punya lahh...


kita juga jangan lupe g jenguk2 orang yang sudah meninggal yeee...

alfatihah untuk nenek ku dan juga makcik ku...


jommmm g beraya ke rumah skandal saya yang pertama...muahahahaha

eh2, nampak tak adik aku still berkain tue??bukan bersunat okkk...


dan juga skandal saya yang kedua...muahahahahahaha

sib baikkk mak pak masing2 tak dok kat rumah...lalalalalala

*gelak guling guling*



13 comments:

Dee said...

wui..n3 basi dh ni..syawal dh nk abis kojah..

Shafie said...

wow...
merah gitu dia..hehe

Encik Azizan said...

smngt kna ada..

MuMMy 2 Haqq said...

hahahaha..minggu depan last raya. cepat2 update raya!

rasp said...

sib baik buat n3 dlm bulan syawal..
kira laku lagik lah nie hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa la lum habis lagi raya..leh lagi uat N3 pasal raya..heheheh

eddie dewanaga said...

raya tahun bila ni Jah..?

Oops!
hehehe...

lily lotus said...

huhu..better late than never ni

ikiqzana said...

best tu g umah boyperen.. raya sakan.

T.O.P.E.X said...

so total skandal anda ada berapa? haha

Pocket said...

memang nak tunggu abih shawal dah baru nak taruk gambo ni ker?
kiranya kalau dah abih shawal,tak jadiisu lahyer?
heheh...

skandal raya dimaafkan,
nama pun raya

neezareef said...

merah mak jah pg raya

kojah said...

dear Dee,
xpe kak...still syawal lg...hihi

dear shafie,
meghah nyahhh...haha

dear en azizan,
betol2 bro...

dear mummy 2 haqq,
ok kak...sy akan pastikn sblm abis syawal sy dh settle sume...hihi

dear rasp,
betol2 kak...jnji dlm bulan syawal...kehkehkeh

dear purple,
bagusss kak...i likeeee...hihi

dear eddie,
raya tahun depan...hahaha =P

dear lily,
betolll kak...muahhhss

dear ikiqzana,
hahahahaha tau2 je akak nie...

dear topex,
ada sepuluhhh =P kamu nk termsk skali ke?

dear pocket,
skandal raya dimaapkn??lawak je bro nie...hahahahaha

dear neezareef,
hihihihi

Page number