My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, October 02, 2009

Ke Ganu dulu baru kelik Qlate...

okkkk...kita lupakan dulu hal cantik itu yeeee...buat apa nak pikir2 kan...lebih baik aku pikir hal aku nak kawen sok2...lagik beshhh...muahahaha

kojah ke camtuh??lalalalala


nie kira 1st entry yang related ngan raya...apa daaaaaaa...orang lain dah khatam dah hal raya, aku baru hegeh2 nak publish kan...ateee aku banyak assignment nih wei...

perjalanan aku dimulakan dengan ke terengganu dulu...gerak awal2 pagi pas sahur segala yeee......

ohhh best ok gerak menuju ke ganu...jalan tak jem langsung...lagipun abah aku tak ikot jalan highway...abah aku ikot jalan lama kuala pilah nuh haaa...tapi kalau aku balik qlate teros nak nak plak ikot jalan gua musang tuh, confirm jem nyerrrr...

jem plak tak agak2...dari 8 jam buleh jadik 16 jam...kete plak tak payah cakap la...siap buleh berhenti mintak num tepon orang kereta sebelah lagikk =P



sampai2 je teros bauuuuuuuu makanan...huiii akak aku ke yang masak nih??pelikkk oh ngan akak aku nih...even ngah sarat tapi sangat active wei...tak dok alah2 muntah2 sgala...cam orang normal plakkk...huhu

hurmmm, elokkkk la tue...menantu pak mertua dok berinternet...yang lagi sorang lak macam orang baru pas bersunat..larikkkkkkkkk

eh2, my bro tak dok okeyyyy...dia tuh mula la tuh...busy2 keje tyme orang sibuk2 nak beraya...dah la tahun lepas ko tak balik gak kan...

keesokkanya plak kitorang singgah mydin kuala terengganu...mau terkujat2 aku melihatnyaaaaa...bapak besarrrrrrrrrrrrr mydin dia...tak penah2 ok aku tengok mydin sebesar nih...kat n.9 mydin nyer kecik citotet jer...tuh pun aku tak penah g sebab kecik sangat + susah carik parking...

nak kata besar macam apa ek?nak kata macam midvalley overrr la pulakkk...tak pun besar macam carrefour kat penang nun rasanya...motip carrefour penang?

tak tak pun besar macam jusco tuhhh...hellooooo, orang ganu buleh terima perumpamaan aku nie takk??


10 comments:

azuan said...

memang besar pon kan mydin tue..
hoho

Encik Azizan said...

slmt ari raya...

*ayu* said...

haah lah... macam mydin mall kat subang laks!

mamarempit said...

mydin..lame tk gi mydin....yg paleng dokek pun..kt kuantan...hahaha..gile jauh weh....

Kojah - mate ko bulat...cantek...pinjam buleh :P

kojah said...

dear azuan,
tuh la...mmg terkejut giler la tgk...

dear encik azizan,
samat ari raya too...

dear ayu,
owhhh kt subang pn besar ek kak?

dear mamarempit,
kt kuantan besar tak kak?hurm nk pinjm mata sy?bulehhh...then akak bank in money yaaa...larikkkk =P

eddie dewanaga said...

Jah, gambar atas tu, motif ambik tepi padang..???

Uruchimaru @ kf said...

tu paling besau ke di area tue ?

kojah said...

dear eddie,
owhhh lupe nk gtau...tuh depan umah my sister la...

dear kf,
sy xtau la bro...jln2 singgah kuala terengganu jap...

mYpRecious said...

rerase mydin mall kt KT tu paling besa kut kat mesia.. hikkss..

Kat mydin mall tu jugak le tempat saye soping moping kojah oii... tapi dlm duk besa dia tu, kalo hari gaji ko menapak ke sane hazab juge nak cari paking..

nape dtg trg tak roger2 saya kojah, kalo idak boleh kite jumpe.. len kali nk dtg trg habaq mai la yew..

kojah said...

dear mYpRecious,
tuh la kak...sy pn rs mcm plg besar...terkejut giler tgk...sy g aritu pn rmai giler org...kbetulan sok nk raya kan...xtau lg bila nk g sna...pape nnti sy roger2 akak ye...

Page number