My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, October 20, 2009

Makan-makan lagikkkk...

tak ada apa yang penting pun dalam entry nieeee...

eh2, entry lain sebelum sebelum ini penting kah?hukhukhuk


alahaiii...2 pix sajork yang adooo...ate nie bukan pakai camera aku weiii...bila aku nak mintak pix lain dari tuan empunya hp, tros dia cakap yang dia dah delete...apakah??

so jangan salahkan aku publish muka dak2 laki sajork...hahahahaha

lelaki: banyakkknya ko makan azah...
kojah: aku memang makan banyak la...setiap masa aku rasa lapar...hahaha
lelaki: tapi nape ko kurus ek?ada pape petua ke?
Redz: haaa nape ko kurus ek?
kojah: aku wat sit up pagi2...bangun pagi2 wat la sit up...janganla malas2...(hahahahahaha)

apa korang ingat aku betul2 buat??tak ada masa weiiii...dulu2 masa aku atlit dulu2 ye la selalu wat sit up...ala masa aku jaman sekolah muda belia dulu...yang tuh lebih dari sit up aku wat...keliling padang 8 round tuhhh...cube skang kena keliling padang 8 round?aku rasa baru 2 round aku dah pengsan dah!

ampunnnnnnn classmate ku =P


hahahaha yang nie pun pix dak2 laki sajork...ate dorang semua makan depan aku...tak kan aku nak snap pix orang sebelah aku lak...sangat payah okeyyy =P

ceh, alasan je la kojah oittt!~

disebabkan dulu bila tang nak membayau masing2 terkulat2 bijik mata, meh kali nie kita order sorang2 plak meh...

haaa, kan sonang...baru gumbira semua olanggg...


7 comments:

dakgilachoc said...

yups...kalau takut kena bayar..better order sendiri2kan..hehe...wah kwn2 lelaki kojah semua kiut2 ahh...keke..:p

n0n0n said...

makan tak ajak pn weh....ramai nye boipren (kawan lelaki) dia...ahaks....tipu kalo ko wat sit up kojah oi....aku yg atlit ni pn dah tak buat dah...huhuhuhuh..kesian kat kwn2 ko kne tipu petak2

Manusia said...

tang nak bayo tu memang susah sikit haha

★ Nu♥ℜul ★ said...

waa .. bestnyer makan2 ..
nmpak berselera je semua

rasp said...

sronots bila dpt makan reramai camni...mcm2 stori morri leh dengar :)

[z@ck] said...

senang je nak maintain..
lepas makan..terus berak..
hahaha

kojah said...

dear dakgilerchoc,
betol2...order sndri pn yg murah2 je...haha kiut2 kak?xda la kak...sy sorg je yg kiut...hahahaha kidding!

dear nonon,
jom2 aku ajk ko mkn skang...heee syuhhhh, diam2 weh...kang dorg tau aku tipu

dear manusia,
semua cmtuh kan?hahahaha

dear nurul,
br abis klas, tgh lapa so mmg berselera laa...

dear rasp,
betol2 kak...kenangan satu masa nnti...

dear zack,
hahahahaha tp klu berak takmo kuar?

Page number