My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, October 06, 2009

First time memandu selepas excident...

Dah: Jah drive laaaa...Dah tak larat laaa...lagipun jem giler nak sampai sini...

Jah: okkk...buleh2...

tak terpikir pun yang aku still di quaratine kan daripada memanduuuu...lajuuu je oh cakap buleh drive...maknanya apa tuh kojah oitttt??

macam tak insaf je ko nihhhh!

eh2, aku dah insaf kotttt...aku drive kete cousin aku nie pun slow2 je tauuu...lagipun nak laju camne, ate jalan tengah jem nih yang oiii =P


11 comments:

Dee said...

hati2 driving..

Uruchimaru @ kf said...

hati2 memandu cik kojah !!!

[z@ck] said...

at least ko da penah pegang stereng..ak ni..lesen je ada..tp jarang sgt2 nk drive..

mamarempit said...

kuat rempit gak ko ni kojah ek....hahaha

rasp said...

kiranya u bersopan santun dijalanraya lah ek sis aritu :) tak phobia ka?

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

lily lotus said...

drive carefully sis...

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahaha..
sila berhati2 di jalan raya..
weeee

kojah said...

dear Dee,
thanx kak =)

dear kf,
baik bro...

dear zack,
sbb ske berjeln, tuh yg nk pegang stereng gak tuh...huhu

dear mamarempit,
kuatttt kak...haha

dear rasp,
sopannn kak...bwk kete tak fobia...tp klu nak bwk laju2 tuh cm takut ckit la...

dear lily,
thanks kak =)

dear sazalovewan,
oriteee dear =)

nazatul shima said...

wah!eksiden??tkutnye...isk3..hati2 taw drive tu..

kojah said...

dear nazatul shima,
oriteee...thanx dear =)

Page number