My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, February 08, 2010

Iqbal Muqri dan marilah membantu baby ammar...

serius rindu giler aku kat budak kecik iqbal nih...kadang2 tuh dalam sehari 3-4 kali aku dok bukak tutup hp aku belek gambar dia...

tapiii abah aku lagik hover kottt...kata cucu pertama...

abah: tinggal iqbal kat seremban la...bia abah jaga...
sister: ehehehehe

wahhhh!ada ke mak yang rela tinggalkan anaknya...lebih2 lagik anak pertama...lainla kalau ada 1o orang anak, kot2 ayah mintak nak jaga sorang, buleh la pikir 2 3 kali kan...

tapiii yang buang anak ikot ske ati tuh camne ek??gilo kotttttttt!


yang nih hanya sebagai iklan...hakhakhak

sejak McD keluarkan mcflurry yang kecik2 alam nih, nie baru pestime aku nak merasaaa...ecehhh, merasa apa lak...padahal benda yang sama jerk...

cuma sekarang makin cikit kuantiti aiskrim ko ekkk...mencikkkkkkkkk!


abis iklannn...

masa nih iqbal berumur 43 ari...masa nih jugak dia kena g spital buat check...check apa tue aku kurang ariff la...ater aku cuma driver jerk pada hari tersebut...lalalala


hahahaha kelakar plak aku tengok gambar nih...macam rupa chef pun adooo...

mOtip?sebab pestime dia kena pakai topi kat kepala...nie pun sib baik dia tak meragam hape...rela jerk ada topi tutup kepala dia...hihihihi

masa nih iqbal dah besar ckittt...berumur 51 ari...





haaaaaaa tetibe aku teringat baby ammar laaa...baby yang menghidap penyakit jantung n memerlukan pembedahan sebanyak rm12,000...kalau korang membaca blog ibu ammar, korang dapat merasakan penderitaan yang dialami olehnya...

seringgit seorang dari kalangan readers aku pun boleh meringankan beban mereka...apatah lagik nilai wang yang berlipat kali ganda dari anda semua...sama-sama kita membantu ke:

Asmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank)

moga hasrat murni anda semua dapat dibalas suatu hari nanti...juga boleh refer to this link => nuffnang charity project...


6 comments:

rasp said...

alahai...tomei nye chef iqbal nie..
tu lah kan sis,
tak phm dgn perangai manusia yg leh buang2 anak nie...isk isk isk...

Dee said...

sama2 menderma ye kojah..

nURmALa mAZLan said...

Aduh!!! Yg buang anak tub g kat akak la anak tu lg bagus~

kojah said...

dear rasp,
ikot makciknya sis...hahaha kidding!tuh la psl, tak syg anak betol!

dear dee,
oraittt

dear nurmala,
betol2...ramai lg yg nak anakkk...

atty's said...

comeynya anak buah kojah ..

sama-sama kita menderma..

kojah said...

dear atty,
hihihi comel ke kak?

ok, mari2 semua =)

Page number