My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, February 06, 2010

The day that make me crazy...

uishh, memang ngong betul lah aku semalam...hahahaha

hasrat aku nak datang class awal terpaksa menjadik angan-angan sajork pada mulanya...yela, balik umah weekend last week mak aku dah warning awal2 kottt...

mom: penah masuk class lewat tak?
kojah: penah, sekali sekala...(ayat nak cover)
mom: lecturer nih dia tak marah kalau datang lambat tapiii kalau dia nak bagi markah nanti, mulalah dia berkira2 nak bagi...blablablabla
kojah: alahhhh, jah jalan kaki la makkk...
mom: aikk, tak naik bas ke?
kojah: *kantoiiii*hahahahaha

kantoi nih bukannya hapeee...mak aku suro naik bas tapi aku g jalan kaki lak...okey, hal tuh aku takmo explain secara details...lalalala

dahhh...sambung balik hal crazy nih...sebenarnya aku nih tetiap ari g class jalan kaki ngan naik train...*owhh bahagianya kalau bf anta pegi balik, muahahahaha*

memula excited nih berjalan punya lah laju nak ke train...dengan harapan aku mau masuk class awal daripada lecturer...sampai2 kat train jerk, aikkkkkkkk, mana purse aku???????adoyaiii, hampagas betul lah!macam mana aku nak g class nih??

dalam kepala otak aku, sudahhhhhhh!kita balik hostel tidur lagik baikkk...tapiii tak boleh la...subject nih 4 credit hour...penting nihhhh...

tinggg ada idea!

kojah: z, ko g class tak?
z: tak pegi...haha
kojah: ko biar betul?
z: pegi lah...nape?
kojah: aku nak tompang ko nih...aku skang kat ****...ko amik aku kat ctu sebab aku tak bawak purse...hahaha
z: okey2...hahahaha

fuhhh, sib baik ada ko z...terima kasih banyak2 lemOn...kalau tak, aku dah dilamum mimpi yang indah indah...

akhirnya aku berjaya masuk awal daripada sir george!horreyyy!

ada hikmah la tue kottttttt...


2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ari ni sabtu pu ade kls gak ker?

kojah said...

adehhh silappp...tuh entry ari jumaat...

Page number