My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, February 16, 2010

Happy birthday to kojahhhhhh!

Arini umur aku sudah meningkat setahunnn...ada apa pada umur?kehkehkeh dan2 la ada apa...cube kalau tahun nie umur aku 17 tahun...sure saya berbangga dengan umur saya...miahahahahaha =D

aku rasa tak ada pape yang special dari family aku...ehhhhh ada...tapi bukan masa sekarang laaa...hahahahahaha macam yang abah aku bagik camera aku dulu, abah aku dah kata sesiap...nih camera nie kira adiah besday untuk selama-lamanya tau...baikkk abah =)

sebenarnya petang tadik aku banje mak ngan adik aku makan kenny rogers...aikkk, aku pulak yang banje dorang?huhuhuhu tak apalah, sekali sekala kan...lagipun aku dah lama janji ngan mak aku nak makan kenny...sebabnya mak aku dah penah merasa nandos tapi kenny tak pernah lagikk...

anyway, thank you kepada semua yang wish birthday aku...orang pertama yang wish adalah siti hajjar yang berada di usim sanaaaa...

cukuplah sehari iaitu 16 february 2010 untuk aku bergumbiraaaa =) =) =)


17 comments:

Rashid said...

Happy Birthday.. moga panjang umur, sihat dan ceria bahagia dalam menempuh hari-hari..

Nor_Emylin said...

Happy BirthDay......erk yang ke beraper??? hehehe

I wish U Happy n Happy n Happy 4ever..kekadang, doa dari seseorang tu lbh berharga kan drp harta benda yg diberi.... :-)

Anonymous. said...

happy birthday, kojah! :)

Mummy_Sofea said...

hppy bufday kojah..walaupun usia menigkat tp still suwittt...

Zarpeno said...

epi besday jah,cpat2 kawen.hehe

Uruchimaru @ kf said...

hepi besday kojah!

misz_nierah said...

happy birthday to u
happy birthday to u
happy birthday to kojah
happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuu...


hihi...kite dah same2 tua la. wawawawawa

eddie dewanaga said...

eh, gua dah wish besday lu ke blom eh... hmm...

hehehe...

rasp said...

hepi bufday to you cik kojah...
smoga panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera and hepi2 sokmo ya....
and tak lupa gak, smoga yg diimpikan menjadik kenyataan...

kojah said...

dear rashid,
thanx bro...

dear nor_emylin,
yg ke 23 kak...betul2, doa pn pnting jugak...adiah sampingan jerk...hihihi(<*>)

dear ano,
thanx kak =)

dear mummy sofea,
thanx kak =) suwitt?klakar lah akak nie...hihihi

dear zarpeno,
ko lah kawen dulu =P

dear kf,
thanx bro...

dear misz_nierah,
thank u bebehhh...a'ah kita dah tuaaaa

dear eddie,
sudah sudahhh...haha tp xsalah wish byk kali kan? =P

dear rasp,
thanx kak =)

momguess said...

apy bday
b a gud gurl

sueanne said...

hepy besday kojah..semoga panjang umur n dimurahkan rezki selalu..

kojah said...

dear momguess,
thanx kak =)

dear sueanne,
tq kak =)

Dee said...

alamak kojah..akak termiss..

happy belated birthday ye kojah..moga happy sentiasa..

cantik header..wink..wink..

kojah said...

dear dee,
takpe2 kak...yg pnting adiah...hahahaha larikkkkks

header dari akak laaa...eh, akak ke?lalalala =P

ct_nurmarlissaa said...

Apy besdayy..moga sentiasa beroleh kejayaan dunia dan akhirat...love U

kojah said...

tq kak...love u too!muahssss! =)

Page number