My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, February 15, 2010

A wishlist...

*scroll down for the next entry please*

woohoo!atas permintaan sorang budak tue, aku buat jugak entry nih yeee...

aku nih bukannya hape, tak tahu dah benda apa yang aku nak...apa orang nak kasik, aku terima dengan hati yang terbukaaa...hahahahaha kang kalau aku mintak umah sebijik kang, susah pulak orang2 tue...ops, sape orang2 itu?lalalalala

first kalau tanya aku apa yang aku nak sekarang adalah kereta...over nyahhhhhh!!tak kisah la kereta jenis apa sekalipun asalkan ianya adalah kereta...huhuhu tapi buat masa sekarang kereta yang menjadik idaman kalbu aku adalah suzuki swift kaler kuning...owhhh berangan lah ko kojah nak dapatkan kereta tuh!hahahahaha

second, aku tengok balik azam 2010 aku...kat ctu aku nak beli backup battery untuk camera aku skang...yelaaa, aku g jenjalan arituh cepat nau bateri camera aku abis...so aku pikir aku kena ada backup battery...senang ckittt...tak payah aku hegeh2 nak charge camera bila balik bilik...

hurmmm buat masa sekarang aku tak teringin lagik nak pakai dslr tuh...aku tak berani la cakap tak suka...kang nanti2 aku terkinja2 nak beli plak...haha ntahla, aku takut nanti bila ada dslr, gambar aku pulak yang tak ada...gambar orang lain penuh pulak dalam tuh =P

cukupla, camera nih untuk keperluan aku skang =)


cuma aku nak battery dia jerk...

third, syorga ok bila tiba2 orang hulur 'nah kojah, tiket g vietnam'...takpun 'nah kojah, tiket g pulau sipadan'...yabedabeduuuuuuuuuuuuu!!bukan takat bergumbira, sebulan la aku rasa aku tak cukup tido dok teringat2 pemberian orang tuh...bak kata orang, jatuh cinta trosssss!hakhakhak

ehh jappp...nanti aku sambung balik...nak g class nih...tata

------------------------------------------------------------------------------

okkk...kita sambung semula...lalalalala

aku rasa aku nak purse la...sebab skang aku pakai purse mak aku...hukhukhuk dah nama pun purse pinjam, harus la kena pulangkan semula...yang bestnya benda nih akan berjaya menjadik hak milik aku...yahoooooooooooooo!!agak2 sape nak bagik tuh?

hurmmmm purse yang aku berkenan tuh bukan macam gambar atas nih laaa...kalau aku tunjuk real purse yang aku nak tue, mau tak surprise nanti...tapi purse tue bukan kaler pink la...so nak ke tak nak ek?tukang beli dah ready dah...hahahahaha


owhh alangkah bahagianya aku kalau tetibe dapat jeans...tak dapat pun tak apalah...harap2 aku boleh beli nanti...beli sebagai reward untuk diri sendiri...huhuhu aihhh, sedih plak bunyiknya....sobsobsob!

sebab aku skang ngah saving gegiler dari shopping nihhh...aku simpan duwet aku untuk buat tettttttttttt!


tapi kan, aku tak nak dah benda alah macam bear, coklat or bunga-bunga an...bear tuh dah berlambak dah kat rumah aku...kalau la aku ada kedai sendiri, mau aku lelong2 bear aku tuh...hakhakhak tapiiii bear pink tue tak leh lelong lah...tuh bear paling mahal sekali =P

coklat pun aku dah penah dapattt...apa yang best ntah dapat coklat...kunyah2 telan2 masuk perot abissss!hahahaha hurm kalau dah tak ada idea nak bagik apa, nak bagik coklat jugak pun buleh, tapi make sure bukan ferraro rocher...ateee aku dah penah dapat ferraro masa besday aku...kali nih bagik la coklat yang lagik mahal dari ferraro ker...alaaa, coklat hape yang umie aida dapat masa tunang arituh??

hahahaha giler la kojah...demand giler...maapkan aku ye...aku berangan ala2 puteri ckit arinih =P

bunga-bunga an pun aku tak nakkkk...tang coklat tuh buleh terima lagik tapiii tang bunga nih, aku tak tahu nak cakap apa dah...dah la tak leh makan, simpan sampai azali pun tak bulehhhh...aku dah penah merasa dapat bunga sedebuk masa convocation aku dulu, alih alihhh ke sampah jugak bunga2 tuhhh...hahahaha

lainla ko baru pestime nak ngorat2 aku...bagik bunga dengan gaya yang paling gentleman tros buat aku jatuh cinta...wakakakakakaka



eh, aku main2 je lahhh!


dah kata ikat perot tak leh shopping, best jugak kalau dapat baju barang selai dua...tapiii jangalah pulak baju yang seksi mekci...tuh memang aku tak pakai langsung laaa...

eh fayyy, suddenly it's remind me to youuuu!

handbag pun aku nak jugakkkk...adoyaiii, dah nama pun poms kan...memacam lah nak!hahahaha cube kalau nak beli barang untuk lelaki, mati kutu aku pikir nak beli apa...

tak wallet, baju...tak baju, kasut...buhsan~

cube kalau perempuan, ko tanya jerk dia nak apa...ha berderet deret dia sebutttttttt...hakhakahak

owhh, itu bukan aku =D lalalalala

tapiiii kan...aritu aku ada tengok handbag2 kat charles n keith...huiii, cantik-cantik betul lahhh...murah lak tuh...bagik aku murah lah compared ngan guess, marc jacob n seumpama dengannya...

baru2 nih jugak aku tengok handbag2 kat uptown...serius ada yang aku berkenan okeyyyyy!tapi bila dengar bab harga, tuh yang aku lemah ckit...

bang, berapa handbag nih?
80 hengget dik...


mahal jugak hekkk...aku ingat handbag2 kat ctu sepuluh duapuluh hengget dah dapattt...hakhakhak alahhh, aku baru pestime jejak uptown marrr...


yang nih pulak yang aku nak sangat sangatttttt!yang mana kengkawan aku yang saving macam aku jugak, kalau dapat chocolate indulgence dari secret recipe nie sudah berjaya membuatkan hati aku tersenyum...

hati je lah buleh tersenyum...kalau nak bibir aku tersenyum, yang tuh kena bagik adiah lain la pulakkkk...wakakakakakaka takpun banje kojah makan sedap-sedap kew...lalalalala

kesimpulannya, ewahh ada kesimpulan bagai...macam karangan spm pulak...kehkehkeh aku terima apa2 sahaja pemberian korang...hati yang ikhlas yang penting tuh weh...cuma part yang aku listkan kat atas nih, aku berangan ala2 anak raja...

mana tahu untung2 ada orang pos benda2 nih kat aku...hahahahahaha lariksssssssssssss!!


*eh kamu, epi besday!!may your wishes comes true (*-*)...ko kena bagik adiah kat aku tauuu...sebab ko suro aku buat wishlist nie =P


10 comments:

rasp said...

kalo akak bagi kete mainan leh tak hehehehehe larikkkkksss

sue said...

ops,,,semoga ape yg diimpikan tercapai ye.... sue lak tgl nak tgu rumah jek.. klu segala ok tercapaila sumer hajat utk 2010 kecuali kawinn..ahaks..

kojah said...

dear rasp,
xmuat nak naik kak...kang tros runtuh...hahahaha

dear sue,
rumah baru?wahhh bagus2 kak...all da best to u sis =)

Dee said...

akak tlg doakan je bole? hahaha...

lily lotus said...

hihihi..sungguh ikhlas ur wishlist kojah. harap termakbul yer..amin

JIVEBUMZ said...

akak berkenan dengan kamera kojah tue! pink + cantik = MEMIKAT

bagi akak kalo tak mahu lagi hahaha

kojah said...

dear dee,
doa pun buleh...adiah pun kena ada...hahahaha

dear lily,
ikhlas?akak pun ikhlas nak bagik ke?kehkehkeh

dear jivebumz,
beli la kak...akak amik kaler ijau...cantikkkk!!
kalo tak mahu lagi?apa tue kak??

eddie dewanaga said...

fuh.. wishlist termasuk suzuki swift, hehehe...


memang ramai yg dah ambik dslr recently, kawan2 gua dah mula menabung untuk itu, 3-4 orang dah start tunjuk canon eos 500D... mungkin hobi atau trendy, we'll never know.

kojah said...

hahahaha berangan je la bro suzuki swift tuh...

hurm tak cukup duwet nak bli dslr =(

~eZmALiZa~ said...

baru jumpe post ni..hik3.. :D adiah besday??gulp...!! :P

Page number