My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, February 24, 2010

Ezma, you jump, I jump! contest~

best kan contest nih...jom kita main lompat lompattttt...

tak kira la ko lompat cantik ke tak cantik, yang tue belakang kira...janji ko reti lompat tue dah kira bagusss =P

apa lagik u ols, meh la kita sama-sama join contest ezma nieee...


apa guna gambar tanpa sebaris ayat kan...auwww!

aksi2 lompat nih bagik aku aksi yang paling terindahhhh =) mana taknya, kitorang lompat nie kat labuan, sabah yeee...

masa nie last minute planning kitorang mau bercuti kat sabah...tengok plak ticket flight murah, dapat pulak duwet mara sedebukk, wah syorga okkkkk!!

bukan takat bercuti 2, 3 ari tapiii seminggu...hahahahahahaha gilos!tapi yang nie la antara kenangan paling manis antara aku ngan kengkawan aku yang lain...

bagik aku gambar nih ada keunikan yang tersendiri...aku lompat gaya katak terkulai, zaty safia lompat gayak kucing kepanasan dan kema lompat gaya arnab mencarik bfnya...lalalalala



ehhhh, credit to akak photographer ;)


13 comments:

Dee said...

kehkehkeh..ingatkan ko lupa akak yg snap pic ni..cantik2..eloklah pulak..lompat kt cemetery..hahaha..

~eZmALiZa~ said...

hehhe...lompatan yg cantik..tgginye..nway tengs for join the contest..wish u gudluck too.. :)

kojah said...

dear dee,
hahaha ingt la kak...tiba2 kita pg tmpt yg sama plak kan...

dear ezmaliza,
tq...pilih la sy jadik pemenang...hahahaha =P

JIVEBUMZ said...

mak ai kojah lompat tinggi2 tue

rasp said...

nie bukan lompat terkezut tgk antu ke (ater dah bergambar kat kubur)
gud luck!

cik syahira said...

assalamualaikum kojah.

euw..
terkejut sy!
biar betul melompat kat tanah perkuburan. hu hu hu.
btw, all the best ya!

ChiLaBaey's said...

Moga2 dapat jadi pemenangnye yer.... :)

[z@ck] said...

woih..faveret aku la jump2 ni..nak masuk gak la!

kojah said...

dear jivebumz,
semangat kakkk!haha

dear rasp,
bukan kubur betol kak...mcm memory je laaa...

dear cik syahira,
mmg dia tulis kubur tp xda mayat pun dlm tue...mcm sesaje buat tugu camtuh la...

dear chilabaey,
aminnnn =)

dear zack,
msk jgn xmasukkk...

mysara newrie said...

Eh! Sara pernah gak pergi tempat nie. Kat kubur tempat pejuang orang inggeris kan? Haha. Rasanya lah ~

kojah said...

dear mysara,
a'ah pejuang inggeris...tp klu xsilap org2 xda dlm tu...cuma dorang wat mcm tugu peringatan jerk...

catz said...

hahahaha..
i've been here...
u ols main lompat2 kat kuburrr?
hhahahah

kojah said...

dear catz,
bkn hanya tugu je ke kak?mayat tade kan?huhu

Page number