My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, February 05, 2010

I have been busyyyyy...

paham2 la yerk bila dah 4, 5 minggu blaja, test ngan assignment pun berlambakkk...bila dah berlambak, nak update blog pun jadik malassss...

tapi tipulah kalau aku kata aku tak tengok blog langsung...tengok memang tengok cuma nak buat new entry tuh yang malas...blogwalking pun ala2 jerk...kadang2 tuh tak sempat nak baca blog orang sampai abis, aku dah kena tutup dah...

arini pun ada test jugakk...dah la subjek aku amik sem nih tough2...eiii, takuttttt!awal2 lagik aku dah surrender nak dapat dean list...sebab last sem subjek yang aku amik agak mudah pun payah nak dapat dean, apatah lagik sem nih...tapiii kalau dapat nanti itu dinamakan REZEKI...aku mendoakan untuk itu =)

owhhh ya, sem depan aku dah practicallllllllllllllll!!yahoooooooo!tapi adoyaiii...tempat practical pun aku tak carik lagik nih...any suggestion u olsss??kalau bleh aku nak kat kilang kottt...kalau boleh lagik area seremban la yooo...aku nak dok melekat lekat ngan mak abah aku...mOtip?lalalala


nih dah alang2 akak tuh g cameron highland, aku pun main pesan jerk...hihihi kalau ikotkan ati aku, nak pesan banyak lagik...cam payung strawberry ke, sipar strawberry ke lagik apa lagik ek yang best kat cameron tuh?

tapiii agak2 la yerk...kata pun kirim kat orang...malu2 la ckittt =D

yang nie pun aku baru kirim ckit jerk, rumate aku dah pikir lain dah...

rumate: ko nak jual ke strawberry tuh weh?
kojah: tak ada lah kak...saya nak ......................


dan ini cenderamata yang aku dapatttttttt....best besttttt!bam pala tuh saya suka sesangat kak especially bila bendera merah...lalalala

eiiiiii, tak sabarnya aku nak menghias ehem ehemm aku nanti...yippieeeeeeeee!! =)

ehhh lupa pulak...aku amik barang2 nih semua kat rumah kakDee yerk...kakdee siap jamu aku cedokok bilis tauuu...sedapppppppppp!!dah kenyang2 makan cekodok, makan nasik pulakkkk...aisey, control2 malu aku masa tuh...wakakakakaka dah la aku tak bleh tolong apa2...kakdee tak bagik tolongggg...

tapi besttt oh...macam puteri pulak aku arituh...semua dah disediakan...basuh pinggan pun tak payah =P

btw, terima kasih banyak banyak kakkkkkkk....luv u much! ;)


5 comments:

ikiqzana said...

salam pagi jumaat kojah..

akak pun suker brg2 dari ch.. cantik2 kan.

atty's said...

bila lah kty lak nak g umah dee ..nie

Dee said...

cekodok udanglah kojah..hahaha..lah..napa x ckp nk kirim lg..kalo ckp akak beli je..kihkihkih..

ko praktikal kt senawang tu pun ok..byk kilang..ko try samsung..

green apple said...

sama lah ngan akak dik, toksah kata nak blogwalking, nak tekan kibod pun rasa tak lalu dah ni.

kojah said...

dear ikiqzana,
samat mlm kak...hihi cantik2 brg dari CH kan kak...

dear atty.
hihi kne tny kakdee dulu...

dear dee,
segan lah kak nk mtk byk2...hahaha a'ah silappp!cekodok udang...samsung?ok, sy akan try...

dear green apple,
tp akak rajin jerk tekan kibod...slalu ngadap buat keje hape...hihihi

Page number