My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, February 10, 2010

Ntahla macam mana nak cakap hekkkk...

bila aku tak tulis nama korang kat blog pun salah, bila buat entry berpassword pun salah...camne aku nak cakap hek?senang-senang ko tak payah baca blog aku la...buleh dakkkkk??

memangla aku ada marah kat segelintir orang melalui blog aku...tapi bagik aku selagi aku tak tulis n kepochi2 nama orang tuh kat orang lain, dah kira ok la kotttt...atleast aku tak hipokrit!

dan aku jugak tak suka nak melaga-lagakan orangggg...apa yang ko cakap kat aku, aku keep on secret...adoyaiii!aku tak paham la...susah aku nak explain kat sini...kalau aku wat entry berpassword, ko pulak yang tanya aku nape buat entry berpassword??

ntahlaaaaaaaaaaaa...memang aku anggap blog aku macam diary...sorry la tak explain semua nih kat ko masa tue jugak sebab aku betol2 blur masa tuh...ntahla, bagik aku orang lain yang ada blog pun tulis cam aku gak...ada yang lagik over dari aku...please la, ko jangan la terasa sangat dengan apa yang aku tulis nih...memang ada part yang aku tujukan kat ko tapiii ko pun paham kan nape aku tulis camtuh...atleast dari air muka aku ko tahu aku marah dan dari blog la aku luahkan segalanya...

ntahlaaaaaaaaaaaaa...rasa macam nak quit kejap berblogging pun ada...sebab skang aku ngah study...so macam naik rimas orang tahu hal2 aku...ehhh, tapi macam aku nak jaga perasaan orang plak...ko penah jaga perasaan aku????????

ntahlaaaaaaaaaaaaa...aku betol2 tak paham la...aku malas dah pikir benda nih...kang aku tutup blog, ko jugak yang tanya nape dah tak berblogging???

pelikkkkkkkkk la...aku tak paham nih...kang aku abis blaja kang aku continue blog balik...tapiiiiiiiiiiiiiii....

ntah!buang masa heh pikir pasal kau!jangan baca blog aku boleh?nih yang aku malas nak gtau blog aku kat orang nih...tak bebas...macam blog aku nih ko yang punya...

ok, kalau ko terasa ko tak payah baca blog aku...bia aku syok sendiri...




*misznierah, epi besdayyyyyyy!best of luck ok ;)


7 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ko ok tak?

kojah said...

dear kf,
ntahla bro...macam2 pikir bab nih...

imahgiro said...

kan kojah. i pon sama jugak.diorang baca pon bukan kita suruh. tak suka tak yah baca la kan. fedup la dgn org2 camni

atty's said...

buek tak tau je .jah ..jgn layan ..org cenggini.

Dee said...

eleh kojah..dulikkan jelah..blog kita kan..sukati kitalah..jgn boh nama n maki hamun org dahlah..

nURmALa mAZLan said...

dik, ko biarkan je org tu.. akak dulu pon pernah kena..org boleh siap copy paste blog akak..pastu buat perbincangan kat email boleh..dorg siap buat cam forum..lama2 penat la diorg tu

kojah said...

dear imahgiro,
fedup sgt2...kang tulis nama dorang kang bising2 lak...adoiii, xpaham tol!

dear atty,
malas dh kak...betol2 xda mood...

dear dee,
ntahla kak...malassssssssss

dear nurmala,
huiii kepochi betol la...mcm2 org kan...buat tambah dosa lagik ada la...sabar je lahhh...

Page number