My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, February 09, 2010

Wuaaaaaaaa, nape lambat lagikkkk!!

amboi amboiiiii...raya cina nih sakan korang cuti kan...seminggu trosss...agak2 kalau raya kita, taukey2 ciii bagik cuti seminggu tak??

aku ingat dalam seminggu dua nih dapat...tapi nampak gaya macam next month plak...mencikkkkkk!

lalalalalala yi lalalalalala yi...(sambil jalan2)

haaa, ada request suro aku buat wishlist untuk besday aku pulak...sabaq naaa...dalam sehari dua nih aku buat...ntah2 malam nih aku buat tros!hahahaha

babaiii...jap lagik aku nak g bengkel...malam karang baru balik...esok plak nak balik umah...tengok baby iqbal...

see see...anak buah punya pasal sanggupppp aku balik umah tau =P

mOtip?lalalalala


5 comments:

Sharinginfoz said...

seronokkan cuti lama2 boleh lepak2..

Siapa Nak Promo Blog???

OK ke Kekasih Lebih Satu????

Perlu Ke Duit

~eZmALiZa~ said...

hehe..nt da siap entrynye bgtau ek..ekekkee.. :P mne la tau kot2 nt ade sumone special nak ketuk pintu uma kasik adiah.ekekeke... :P

rasp said...

bestnya leh buat wishlist for birthday...
selit satu dua barang utk i leh tak hahahahaha

lily lotus said...

buat kojah jgn tak buat...buat pjg2 sket..hihi

kojah said...

dear sharinginfoz,
cuti mmg seronok...

dear ezmaliza,
ntahla dear...mcm tak ada mood plak...

dear rasp,
akak lah bagik saya...hahahahahaha

dear lily lotus,
hurmmm ntahla bila kak...tak ada mood skang nih...

Page number