My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, August 08, 2010

Flamming before puasa...

Umaaihhhh!!sedar tak sedar nie kali ketiga kitorang makan kat siniii...so tak payah la yerk citer details sangat kan...korang pun sure ramai yang dah tahuuuuu...


second timee!!


ada 2 perasa yeeeee...1 tomyam satu lagik hape ntah...


kitorang punya seat pulak betul2 sebelah cashier and tempat amik makanan...wahh kelas gituuu...tak payah nak angkat kaki jalan jauh2...ape la, nak makan pun malas!

so kalau u ols nak tempat yang best, make sure korang booked awal2 yeee...kalau korang tak booked, kirim salam la nak dapat tempat yang beshhh...

for reservation: 03-56336820


masa nie memang tak ramai orang lagik...sebabnya cuaca masih cerah...start pukul 8 baru la berduyun-duyun orang datang...


nyum nyummm!!seafood adalah favourite saya sangat-sangatttt!!

ada tak orang yang sensitive tak boleh makan seafood?family aku yang tak boleh makan seafood adalah kakak aku tersayanggg...sebab kulit dia akan jadik gatal2 kalau dia telan semua jenis makanan nie...


haaaaa fyi jugak, flaming ada bukak lagik satu cawangan kat area danau kotaaa...dekat2 dengan epf aka wang simpanan pekerja...

kalau u ols tanya kat mana pulak epf tuh?maap la yooo...den tak mampu nak jawab...


4 comments:

Kancilbiru said...

mak aiiii sedapnyaaaa.....huhuhuh

Sharinginfoz said...

wow dah kali ketiga kan pergi..... memang sedap betul le tu

Frust dengan akhbar English

iLhAm.HaFiZ said...

Salam...

Kojah, tempat ni kat mana? Stori-mori sikit...

kojah said...

dear kancikbiru,
g la try kak...huhu

dear sharinginfoz,
bagik sy biasa2 sajork...tp sbb ada orh nk bnje, on kan sajorkk!haha

dear ilham,
betol2 sebelah sunway pyramid...

Page number