My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, August 09, 2010

Baru nak tunjuk blackberry baru =P

oh my goddd!blackberry nak diharamkan???

pleaseeeeeee, saya pakai pun tak cukup seminggu tauuu...belom puas meng-online hari2 melalui handphone =P

kalau nak diharamkan sangat pun, make sure duwet saya dipulangkan semula...huwaaaaaaa, duwet tuh wehhhhhhhhh!

sebenarnya entry ini menunjukkan keterujaan saya membeli hp baruuuu...mana tak happy kan, duwet dari titik peluh sendiri menjalankan business...lalalala


6 comments:

Lyn Yusoff said...

owh please!!!!!!
kak lyn pun pakai BB gak...
pulang kan duit i gak!!!!
huhuhuhu

Cik Wanie said...

harap2 x der apalah yang,
sbb yg kena banned adalah di UAE dan tanah ARAB,
kat Msia nie ramai yg pakai BB kan,
hurm...

mekchu said...

di haramkan?? mekchu semalam baru beli fon.. tp bukan bb.. org kaya raya cam korang layak pakai

rasp said...

eh eh...apsal i tak tau pun pasal kes nak diharamkan tu...ermmm..

tahniah sis, dah join geng2 yg berBB...

akak nak tumpang pegang leh hehehehe

kojah said...

dear lyn,
sama2 kita memboikot kak...hihi

dear cik wanie,
mintak2 gitulah...klu nk dipulangkn duwet, sy setuju aje!

dear mekchu,
alaaa akak pun mampu beli...nie ada lebih2 sikit duwet korek tabung =P

dear rasp,
ada berita aritu kak...sbb dorang kata leh menggugat keamanan negara...nak pegang?bulehhhh aje...jom dating kak!

cik syahira said...

assalamualaikum kojah.

lama tak visit sini. he2x
apa khabar?
tentang pengharaman tu ada juga dengan dalam berita.
baru berangan nak beli bb juga.
eh kamu pengguna celcom ke maxis.
sekarang tengah survey pakej celcom yang menarik tertarik da boom bomm utk memiliki bb juga. hi2x
boleh share-share tips tak?

Page number