My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, August 23, 2010

Training by mat saleh...

nih la salah satu sebab aku busy sekarang => training, training and training...

alahhh, sekali sekala menambahkan ilmu di dada...bila dah tambah, InsyaAllah InsyaAllah =)


nampak kan kat kain hitam tuh apa nama training yang ai attend?yessss, i want to be a millionnaire!!

huii, sape takmo jadik millionnaire kan...semua orang nak jadikkk...cuma yang jadik masalahnya adalah bagaimana???


apekehal kau rapat sangat dengan mat saleh tuh?

itula kita2 nih kannn...ehhh bukan kita2 kottt...aku je lah...haha bila bergambar jerk ngan mat saleh nak dekat2...kononnya mat saleh je kotttt...tapi bila orang lelaki sesama kita, jangan harap ada aksi2 begini...apakah??

ehhh, itu ilusi gambar semata-mata yeee...ai tak dekat2 ngan mat saleh tue laaa...kalau dekat pun, mat saleh yang tarik2 nak dekat ngan ai =P


nie artis eh??sape nama dia yeeee??

aku main hentam jerk amik gambar bila kawan aku dok cakap2 dia adalah artissss...tuh pun nasib baik dia okkkk jerk bila aku mintak permission nak bergambar...owhhh i likeeeee!~


yang bestnya masa training adalah aktiviti2 yang dijalankan...

maklommm la, bila mat saleh yang bagik training nie aku terkebil2 sikit mau paham...paham tuh memang paham tapi tak banyakkkkk...ater slang dorang tuh bukan main lagik berbunga-bunga...

heyyy mat saleh, cakap omputih biasa2 saje tak boleh kah???


uish, masa nak buat benda alah nih punya la berdebar2 jantung haku...mana tak berdebar2 kan...itu kayu yerk...bukan lidi...

1) kalau anak tekak aku berlubang cmne??
2) kalau kayu tuh tak patah camne??

caranya cenggini...ko kena buat benda nie secara berpasangan...kawan ko akan pegang kayu tuh then ko pulak kena letakkan kayu tue kat anak tekak ko yang ada lekuk tueee...

pastuh bila ko dah bersedia, ko redah la ke depan sampai lah kayu tuh patahhh...


yahooooooooo!!kayu aku patahhhhhhhhhh!!

moral of the story: walau macam mana rintangan atau dugaan yang ko dapat, ko kena hadapi jugakkkk...walau ko takut camne skalipun, ko kena gak face it!sebab benda tuh la yang akan mematangkan kita semuaaaa...

u got the point?kalau tak dapat, korang kena lah attend training nieeee...


aku tak pahammmm...camera aku yang problem atau tukang gambar kah yang problem??


the answer is tukang gambar yang problemmmmmm...

wahhh, bukan main lagik happy bila kayu aku dah patah...sebelum2 tuh muka pucat lesi tak tahu nak kata apa dah...huhu


semua nih terletak pada fikiran kita...kalau kita pikir positive, maka positive lah ia...kalau asyik memanjangggg dok pikir negative, maka negative lah yang akan ko dapattt...percayalah cakap haku...

eee, selebet kan aku...owhh mesti korang tertanya-tanya (ada ke??) kan nape baju aku berbeza-beza...sebabnya training nih berlangsung selama 3 hari berturut-turut di the gardens midvalley...


harga next training yang terpampang kat screen tuh hampir2 membuatkan aku fitamsssssss...puluh2 ribu tuh wehhhh!

tapi biasalah kannn...ada orang yang sanggup habiskan duwet kerana training, ada orang yang sanggup habiskan duwet kerana handbag dannnn aku jugak yang sanggup habiskan duwet kerana holidayyyyyyy~

u ols dalam kategori mana kah??


yeay, penutup dia sangat bestttttttt!

semua orang kena berkumpul kat tepi and nyanyi lagu secara beramai-ramai...hurmmmm lagu apa yerk?aduhhh, aku dah lupe laaaa...


8 comments:

mekchu said...

fuuu yoooo.. ramai lak tu yg attend w/pun puluh2 riban.. games dia tu kategori ganas la.. ada tak yg tak patah dan berlobang anak tekak?? hahaha...

imah in wonderland said...

salam ramadhan..
yg tu model kojah..shelly nama dia..hehe..

Zarpeno said...

wah wah.keyakinan sudah bertambah kojah!free ka ni?

kojah said...

dear mekchu,
yg sy attend nie xsmpi la puluh2 ribu kak...yg tue next training lain...
stakat aritue takde yg xpth n berlubang2 anak tekak...haha

dear imah,
owhhh shelly ea...thanx sis!

dear zarpeno,
free??dalam dunia nih tak ada yg free bro...aku bayar la nih...tp xda la puluh2 ribu...huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

bp hrga 1 kos ni??

[z@ck] said...

dah nak jadi jutawan dah kawan aku ni..hehehe

cindir-rela said...

ending sangat best,tapi lupe! heheh..

hurm, hai kojah:)

kojah said...

dear nemo,
seratus lbh kak...

dear zack,
InsyaAllah, doakan aku tau...

dear cindir,
hihihi tuhla sbb entry nie dah lama oh...hai cinderalla! =)

Page number