My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, August 21, 2010

Lenkali jangan order benda pelik-pelik!

karaoke session nih dah lama sebenarnyaaa...so korang jangan ingat masa bulan2 puasa nie eh...

lagipun tahu la aku nih...busy memanjang...ehhh ada jugak aku tak busy tapiii buat2 busy memejamkan mata...ohhh tido memang bestttttttt!


suara mereka berdua sangat powerrrrrr!

eee, suara aku tak payah cakap lah...macam katak di bawah tempurung...kahkahkah ehhh, serius nihhhh...suara aku memang tak sedap hokeyyy...so jangan sesekali paksa aku suro nyanyi...aku memang akan buat2 liat...lalalala


suara dorang nie pun superb jugakkkkkkk!!

aku rasa la...hurmmm...aku rasa macam next time aku takmo join g karaoke lagikkk...sebabnya aku bukannya nyanyi sangat punn...rasa macam ohhhh ruginya aku bayar puluh2 hengget untuk keluarkan suara katak aku...muahahahaha

maybe...hurmmm maybeee, shopping lagik bestttttttttttttttt!ohhh, aku dalam proses menambah koleksi baju kerja ku...

eh bukan maybe tapi confirm!


nyum nyum...terliur ohh aku tengok makanan dorang...

aku rasa la kalau kita makan benda yang kita order rasa tak sedapppp...tapi bila tengok makanan orang lain rasa macam mak aihhh, nape sedap sangat makanan dia tuhhhh *sambil jeling2 makanan dia*


sesungguhnya makanan ini membuatkan aku rasa mau termuntahhh...uwek uwekkk!

serius tak sedap u olssssssss...rasa macam mual loya macam mana ntah...punyalah aku order makanan nih sebab ada tulis 'seafood' alih-alih terkumat-kamit la mulut aku menahan keliuran makanan jiran sebelah...kihkihkih


6 comments:

Zarpeno said...

apo bondo ekau tolan tu jah? hehe

Kucing Lebih Mengerti Nilai Nyawa

kojah said...

seafood apa ntah...aku pun dh lupe...tp rasa dia membuatkan aku nk termuntah!

[z@ck] said...

menatang pa tu weyh..presentation mantop

kojah said...

ntah aku xtau menatang apa...yg pnting tak sedap smpai aku nk termuntah...uwek uwekkkk!

presentation mantop?apa yg mantop?btw, thanx ye =)

niesaHM said...

Shutter camera BB tu memang tak boleh senyap pun...

kojah said...

owhh tak boleh eh?thanx for the info nisa! =)

Page number